Scudo Sports

Mtb barend takmak yerine....

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
302
Arkadaşlar barend bakınırken resimde gösterilen gidondan takmak ne kadar mantıklı mı sizce ? Ya da mtb'ye bu gidon takılırmı ki. Sanki bana göre daha güzel olur gibi. Tabi bu resim temsili bunun gibi gidonlar yanılmıyorsam bullhorn gidon galiba deniliyor.

6853 dosyayı görüntüle

Scudo
Zor ama hadi bir şekilde fren ve vites kollarını monte ettiniz diyelim. Arazi sürüşlerinde yatay tutuşta tüm parmaklarla gidonu saramayacağınız için hakimiyet konusunda sorun yaşarsınız. Ayrıca mtb gidonları yine hakimiyet için 60cm veya daha fazla uzunluklarda üretilir, bu gidon muhtemelen en fazla 45cm genişliktedir. Bu da hakimiyeti olumsuz etkiler. Asfalt sürüşlerinde daha rahat olur.

Bence takilmaz, bu gidon yol bisikleti gidonu ve tamamiyle yol bisikletine uygun olarak uretilmis ayrica fren kollarindan gidon sargisina bir suru farkli seyi var, bugune kadar mtb ye yol gidonu takildigini gormedim, daha da iyi bilen arkadaslar yorum yapacaktir.

@halil ibrahim duran
Resimde gösterilen temsili bunun gibi yatay değilde daha oval bir gidon ama tarz aynı. Burada amaç barend yerine kullanılabilirmiyim. İyi bir barend de 30 ila 40 TL'den aşağıda değil

@Saim Karagöz

Diyelim ki alüminyum borudan öyle bir gidon buldunuz, daha mı ucuz olacak bar - end den

@Fatih EZEN
Bak bu fren kolları işini düşünmemiştim hiç. Evet haklısınız galiba. Uyardığınız için teşekkürler. Ne yapalım artık iyi bir barend bakacağız. Fiyat olarak uygun ve kaliteli bir barend önerebiliyormusunuz?

@halil ibrahim duran
Evet haklısınız @Fatih EZEN beyde benzer şeyler söylüyor.

@emre önen Teşekkür ederim tavsiye için fakat hani biraz daha göze hoş gelecek birşey. Sürüşü engellemeyecek birşey bakıyordum fakat barend'e devam galiba.

Aşağıdaki linke bakarsanız dediğiniz gidon tipinde gidon var.

(link)

Dosyalar

• Turgidonumavi.jpg
    Turgidonumavi.jpg
    23,9 KB · Okunma: 39
@Osman Kıtay Teşekkür ederim. Resimdeki gibi daha orjinal birşey olsa süper olurdu. Tur amaçlı gidon arayışında değilim. Konfor ve performans.;)

@Saim Karagöz
resimdeki gidon arazide sizi çok zorlar kullanamazsınız arkadaşlar bahsetmiş zaten sizin için bar end daha iyi olur

http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32217690433/Stylish-Alloy-Bullhorn-HandleBars-For-Fixie-Fixed-Gear-Single-Speed-Road-Bike-Cycling.jpg
(link)

@Cuneyt Erkman
ben bu gidondan alıp kullandım
gidonun düz tutma yeri geriye doğru açılı imal edilmediği için bileklerimde aşırı ağrıya sebep oldu bu tarz no name ürünlerin çoğu ucuz ama yahnisinin asla yenilemeyeceği tipten ürünler
hiç tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
o zaman size önerim sanayide boru kıvıranlar olacak hem istediğiniz geometride hem kalınlıkta hemde malzemede yaptırabileceğinizi düşünüyorum

Hocam senin sorunun barend te cozulecek bence baska bir sey arama.

@Saim Karagöz Sorun barendli ergonomik elcikle çözülür.Bu işin ustası da Alman ERGON dur.(link)

Geri