Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

MTB aranıyor-Her seviye olabilir.

Cahit Türk

Daimi Üye
Tepki
127
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar okul bisiklet kulübümüzdeki birkaç arkadaşıma uygun fiyatlı MTB bulacağıma söz verdim. MTBler her seviye olabilir.Tek şart kalitesine göre fiyatı uygun olması yani arkadaşlarımı ikna ederken onlara söylediğim gibi satarken zarar ettirmeyecek şekilde. Tamamı alt ve orta seviyede olacak.Ben de dahil ihtiyaç toplam 3 adet. Kadro boyları 16" ve 18".

Scudo
Fiyat limiti belirtirseniz daha kolay olur sizin için. Yoksa sürekli her fiyattan satış ilanları ile karşılaşırsınız. İşin içinden çıkılmaz. :)

elimde whistle 1052 d var 16 '' satarken zarar etmeyeceksınız uygun fiyata veriyorum 480 tl kargo benden
üzerinde havalı maşa
deore arka aktarıcı
deore ruble
lx zincir
alivio aynakol
tektro IOX disk fren seti var
uygun görürseniz ekleyin msn den resimleri gönderiyim size

barisakan_56@hotmail.com

@muhammed akan

foto lütfen. özel mesajımda adres belirttim.

@Deniz Gökhan Tezcan

donanım olarak söylemem gerekirse SLX ve X7 nin üstü donanım; Tora,Raidon,Epicon üstü maşa bizi aşar. Bunun altı her seviye ile ilgilenebiliriz zaten ihtiyaç 3 adet.

elimde siyah 16" acera setli sedona 741 var. Yanında CANONDALE IQ 114 kadanslı km saati, zefal beyaz matara kafesi, kadro koruyucu ve giant maşa koruyucuyuda hediye olarak veriyorum. (PTT) kargo bana ait olarak istediğim fiyat 550TL. İlgilenirseniz fotoğraflarını gönderebilirim.
numaram 05544340147

350 tl 24 lü alivio arka aktarıcı alivio ön aktarıcı acera kollar shimano aynakol acera ruble sram zincir shimano aynakol bianchi aspid sx kadro shimano paralax göbek rigida jantlar amortisörlü sele borusu hutchinson dış lastikler sadece kompenentlerin değeri alşmaya kalksanız bisikletin fiyatından fazla tutar üst seviyede coratec ve cannondale iki bisikletim daha olduğu için satabiliim. sez.ar@windowslive iletişim için not bırakabilirsiniz

Bianchi stratos.Jantlar arka aktarıcı ve ön aktarıcı yeni değişti.Mtb.Sıfırı 471 lira.Alu değil hi -ten.Almak isterseniz 280e bırakırım.Görüntü resmimdeki bisiklet.

@M.Burak KARADAĞ

hi-ten düşünmüyoruz.

m.guler_07
ö. m. var.

http://img338.imageshack.us/img338/5812/sedona761.jpg

Sedona 761 16''
Rst Omega Aır Havalı maşa
Deore HAlloetech Aynakol
Deore Arka Aktarıcı
Deore Zincir VE Ruble
Deore Vites Kolları
Amoeba Furç Takımı
Amoeba Sele Borusu/ Gidon / Gidon Boynu / Elcek / Barend
Selle royal Sele
Tektro Fren takımı
Alexrııms Ace 24 Jant seti- Bontrager Lastik
Seri dışı deore Disk uyumlu göbekler.
Ağırlık: 11,5-11,8 kg. Kask eldiven hediye. Kargo benden.

Geri