Scudo Sports

İptal Edildi Mt55 26" araniyor ve dış lastik

EmreDurmaz

Üye
Tepki
46
İsim
Emredurmaz91
Bisiklet
Focus
Merhabalar,
Arkadaslar 26" Shimano MT55 jant seti almak istiyorum 0 durumda ya da fazla kullanilmamis deforme olmamis olmasi tercihimdir. Rotorlarini istemiyorum. Satan/satmayi dusunen/ler varsa irtibata gecelim lutfen
Bir de schwalbe marathon green guard 26x1.50 ya da schwalbe marathon racer 26x1.50 lastik cifti almak istiyorum 0 ya da az kullanilmis satmayi dusunen arkadas/lar varsa irtibata gecelim lutfen
Herkese iyi forumlar

Scudo
maxxis overdrive 1.75 kevlar excel modeli var düşünürseniz görüşelim bu arada tavsiyem mt-55 jantların lastik limiti alt sınır 1.5 üst sınır 2.25 dir lastiği tak çıkarda sorun yaşayabilirsiniz bu lastikte bile biraz zorlanmıştım

Tesekkur ederim alt sinirdan haberim vardi da ust sinirdan yoktu, 1.50 dusunuyorum fikrim degisirse iletisime gecebiliriz tabiki. Ilginiz icin tesekkur ederim

Mt55 , crossride , red power xl
Bu jant takimlarindan elinde olan arkadaslar varsa 0 ya da 2.el iletisime gecelim

450tl mt55 500tl crossride buldum ikisi de 0 durumda benim icin akicilik onemli bu dogrultuda hangisini tercih etmeliyim tavsiyede bulunur musunuz arkadaslar

Shimano jantlardan vazgecilmistir.
Konu kapatilabilir

Geri