Scudo Sports

Motorsikletli tacizine uğradım

@kubilay katmerci
Tamam da beni neden alinti yaptiniz onu anlamadim. Yorumunuzun sonundaki yazdiklarinizi ben nerede yazdim onu bile hatirlamiyorum.
Bu ara da biz insanlik yapiyoruz korkaklik degil. Size basarilar, siz dediginiz yoldan gidin, benim arkada birakacak bir ailem var onlari düsünerek korkak olmayi tercih ederim.

Scudo
Konu başlığını açıldığı günden itibaren görmekteyim fakat okumak bugün kısmet oldu. Yanlış yanlış üstüne, ayıp ayıp üstüne gelmiş. Hocam bence ne olursa olsun siz de bu yaptığınız yanlışları tekrarlamayınız

Apaçi gibi motor kullanan kuryelerden bisiklet kullanırken daha tedirgin oluyorum..

Apaçi gibi motor kullanan kuryelerden bisiklet kullanırken daha tedirgin oluyorum..

dün sahil yolu meşhur suadiye s virajından tuzlaya giderken yanımdan 4 şeritte tek araba olmamasına rağmen 600 cc lik honda plakasız cbr motoru kullanan muhtemelen ehliyetsiz ve plakasız olduğuna göre muayenesiz 16 17 yaşlarında bir çocuk 1 el mesafesi yakınımdan sağ şeritte çok yakınımdan geçti ve çok hızlıydı bilerek yanımdan geçti sonra bostancıya gelmeden ışıklarda durdu dolmuşlarda peşinde kaydıra kaydıra gaz vere vere gitti kırmızı ışıkda durmadan bastı gitti artis

sıkıysa yakala hadi polisler ne güne duruyor plakası olmadığından alamadım videoye çektim aldım videoya çektim bir daha motosiklete binemeyecek istediği kadar kaçsın o motoruda bağlıcaklar

bostancıya geldiğimde bir kaç dolmuşçuyuda aşırı sinirlendirmiş önünde durup kaydırıp spin atıyor bildiğiniz kaza yaptırıyormuş onlarda yakalarlarsa çok fena şeyler yapıcaklarmış belkide yakalanmıştır polislere

Geri