Scudo Sports

Mosso

fatengha

Üye
Tepki
0
İsim
fatih
Bu bisikleti fiyat donanım olarak değerlendirip, 850tl civarına kadarda hybrid önerisinde bulunursanız memnun olurum.

(link)

Scudo
Markaya hakim değilim ama bisiklet ve ekipmanlar iyi duruyor.sparişi verdim 1 hafta sonra gelecek 800tl 9 taksite anlaştım

Bu arada benim anlaştığım Legarda 1527 hyd modeli

Belirttiğiniz modele sitesinde 1395tl fiyat çekmişler. siparişi nereden nasıl verdiğinizi belirtirseniz memnun olurum.

''Biliyorum bıktınız'' diyen arkadaşa katılıyorum ama başka da çare yok. yardımcı olursanız memnun olurum. başlangıç seviyesi, zevkine sürmek için alacağım.
Yalnız bu özellik belirten terimlerin hiç birisini bilmiyorum. hangisi iyiyse F/P açısından onu almak istiyorum. hybrid kategorisinde 850tl civarı bütçeye uygun önerilen bisikletler bunlar.

(link)
(link)
(link)
(link)

@fatengha hocam salcanoda 850 tl'ye city sport 40 değil bir üstü 30 alınır. 2015 30v al bu paraya 40 yerine ama salcano yerine mosso'nun daha hafif seçeneklerden git bence. 30v alıp iade eden birisi olarak yazıyorum. 800-900 tl vereceksin 14-14.5kg bisiklet alma. mosso'un geçen seneki düz maşalı 771 modeli de uygun fiyatıyla çok tuttu hem de 12 kg olması lazım 2 kg kafadan karın var.

• Beğen
Tepkiler: sulesule
@fatenghayanlış yazmışım kusura bakmayı legarda 1521 hyd olacaktı

(800tl 9 taksite anlaştım) bizim buralarda satan yok, mecburen netten bakacağım.

(link)
Bu alet parasını hakeder mi ? Uzun bir ege akdeniz sahil turu planımız varda :)

mosso bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz ?? yol bisikletleri daha çok tutuluyor sanırım.markanın türk markası olduğu söylendi doğru mu ?? bende yol bisikletlerine bakmıyor değilim aslında ama mosso ile en çok lapierre karşılaştırılıyor.. düşüncelerinizi merak ettim

@onuranil mosso ümit bisiklete ait bi firma aynı bianchi ile carraro gibi :) performans nasıl bilemiyorum ama bildiğim tek bilgi bu :)

@roberock43
Yıkıldım bilmiyordum :(

peşin hüküm iyi değildir ya bak ülkemizde ki bianchi ne kadar pahalı olsa da carraro da onlara ait ve tutuluyor sanırım mosso modeli de öyle kullanan arkadaşların yorumlarına bak istersen :)

Geri