Scudo Sports

Mosso Wildfire 3,29 Modeli Hakkında..

Tepki
1
Bisiklet
Cannondale
Merhaba,

Mosso'nun Wildfire 3,29 modelini almayı düşünüyorum. Bu model ile iligli olarak bilgisi ya da deneme şansı olan ve bunları yaplaşabilecek olan var m ?

Modelin fiyat\kalite anlamında değerlenirirseniz çok mutlu olurum , ya da aynı fiyata daha iyi bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız şahane olur.

Mosso Wildfire 3,29 hakkındaki bilgileri linkte bulabilirsiniz.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

(link)

Scudo
(link)

gidip kendiniz alırsanız yapılan indirimle 1300 tl ye falan gelir. 29 jant alacaksanız ve bu fiyat aralığında alacaksanız ben olsam sedona 920 alırım.

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Ç.
İsmail bey zahmet olmazsa neden Sedona 920'yi tercih etmem gerektiğini kısaca açıklayabilirmisiniz ?

eğer sıkı pazarlık yaparım diyorsanız 2014 model kron xc 1000'i tavsiye ederim 1300 liraya alıyorum donanım olarak bu iki bisiklettende üst veya mosso dre 301'ide tavsiye ederim yalnız mossoda 29 jant yok

@Mert Evirgen

hocam gördüğüm kadarıyla iki bisikletin donanımları aynı.. benim tek gördüğüm fark sedona schwalbe lastik kullanmış. ama benim sedona dememin sebebi hem daha çok yerde bulabilirsiniz, bir sorun olduğunda sedona satan çok yer var onlara baktırabilirsiniz, yani genel olarak mosso dan daha çok satılan bir marka olmasının avantajını çok yaşarsınız ileride.. bu yüzden aynı donanımda aynı fiyata benim tercihim sedona olurdu..

Yorumlarını paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Sizlerin söyledikleri modelleri listeme aldım halen düşünüyorum. Bir başka arkadaşım paylaştığı modeli de buraya yazmak istedim eğer bilginiz varsa o modelle ilgili de yourm yapabilirseniz sevinirim.

Mosso DRE 301
Ayrıntılar aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

(link)

Mosso DRE301, (İlk göz ağrım mübarek) alırsanız hiç pişman olmazsınız. Garantisini verebilirim bu konuda vasat tek bir yanı var o da amatisör malesef XCM model kullanılmış fakat başka hiç bir sıkıntısı yok. 4200 km devirdim bu kırmızı düldül ile bana mısın demedi :) Detaylı fotoğrafları vereceğim linkte görebilirsini :)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=118545

Hakan kardeşim cevap için teşekkür ederim.

Birşey daha sormak istiyordum ; Bu modelde ya da diğer markaların MTB modellerinin kadrolarında bagaj bağlamak için delikler var mı ?

Yoksa ne kullanılıyor bagaj için ?

@Mert Evirgen

Bu konuda şuan yardımcı olamayacağım kusura bakmayın, hatırlamıyorum. Bisikletim Türkiye'de; parçalayıp kutusuna koymuştum. :)

Geri