Scudo Sports

Mosso Cyclocross hakkında

Mesut.

Üye
Tepki
13
Merhabalar, bir süredir( bana uzun gelen bir süredir :) )cyclocross bisikletlere bakıyorum mossoyu gördüm en uygun fiyat olarak. bisikletin özellikleri sunlar:

Kadro : 6061 Alloy-700C
Maşa: Alloy
Aynakol : Shimano CS-HG50-9
Ruble: Shimano FC-3550 Sora
Vites Kolu: Shimano Sora ST-3500 2x9
Arka Arttırıcı: Shimano Sora RD-3500
Ön Arttırıcı: Shimano Sora FD-3500
Zincir: KMC-Z99
Fren: Shimano Mekanik BR-R317
Orta Göbek: Shimano SM-BB4600
Pedal: PD-RS40S
Hazne: Shimano HB-RM66/FH-RM66
Jant: Starrims J14A
Lastik: Chaoyang H5129 Siyah 700x38C 30 TPI Shark Skin
Ağırlık: 10,50 Kg

(link)
(link)

acaba kadro özelliği ve kullanım rahatlığı gibi ürün kalitesi hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

servis ile ilgili sıkıntıları göz ardı ediyorum, sanırım ümit markası ile bir anlaşma tarzı bir şey var yani Türkiye'de servis kolaylığı olmadığını varsayıyorum:(

Dosyalar

• 25575_cavalier cyclecross sora copy.jpg
    25575_cavalier cyclecross sora copy.jpg
    90,8 KB · Okunma: 333
Scudo
Mesut kadro özelliklerini yazmamışlar. Acayip bi maşası olan, neyidüğü belirsiz jant ve lastikleriyle giriş seviyesi vites setli bir cyclocroos. Üstende Ready for Race, Racing Bike gibi yazılar yazmışlar ki bu bisiklet uçuyor imajı versin.
Salcano'nun cyclocrossunu tavsiye ederim. Her bakımdan...

Yok o maşayı ben bir türlü sevemedim.:bsmagryr:

Anladım, evet salcano şimdilik ilk tercih gibi :) bakalım şu karlar bir gitsin o zamana 2.el başka bir model bulamazsam salcano alacağım.
cevap için teşekkür ederim.

Harbi o maşa nedir öyle ya. Çok kötü olmuş eli yüzü düzgün bir maşa yapamamışlar mı ya. Ben açıkçası pek düşünmezdim bu bisikleti. Pek hoşuma gitmedi.

alan yok galiba ? birisi alsa en azında bir yorum alabillirdik ama kullanan yok gibi.

Ben aldım geçen gün bi kaç ufak sıkıntısı var gibi ama onun dışında gayet iyi

Sıkıntı olarak ne gibi sorunları var acaba?

2 9 a geçtiğimde ufak bi sürtme sesi var sadece o da sanırım benim şanssızlığım kulakta bi sıkıntı var eğri gibi ama çok sorun çıkartmıyor sürerken

hayırlı olsun demeyi unuttum bisikletin rublesini merak ediyorum ayrıca mosso nun sitesinde sadece model numarası var model numarasına göre aratınca dişli oranları farklı birkaç model çıkıyor.

Valla saymaya üşendim bir yazı da görmedim üzerinde rublenin

vallahi bence alüminyum maşalı bir cyclocross yerine karbon maşalı yol bisikleti alsanız tillahi daha verimli olur :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kuş
Kararsızım bende mtb kullanıyorum değiştirirsem ne hapayım diye mtb şehir cyclocross arasında düşünüyorum toprak yola giriyorum ama hoplayıp zıplama olmayınca hepsi olur gibi geliyor

Bende ocak ayında almayı düşünüyorum sizce almalımıyım

Cyclocross alacaksan bütçeyi biraz artıracaksın bu mosso salcano bianchi nin falan ucuz ürünleri ilerde üzebilir seni.bunu alma bence city bike yada yol bisikletlerine bak ama illede Cyclocross diyorsan mossoyu ele

@Yasar38
Ben mossoyu kullanıyorum başlangıç için yeterli bence

bence mosso nun yol bisikletini al karbon maşa

ben bisikleti aldığım gün o dediğiniz cyclocross u alıyordum ve sonradan vazgeçtim.diskler = masraf maşa aliminyum

@enes dökmen
Ben yol bisikleti yollara dayanmaz diye cyclocross aldım ama gayet memnunum diskler ise görünüş olarak güzel duruyo fren gücü de gayet yeterli maşanın aluminyum olması biraz kötü evet ama idare ediyorum belki ilerde karbon maşa alırım

• Beğen
Tepkiler: tanchu
aynen cyclocross ta güzel fakat disk fren bana göre değil uzun süre masraf açmıyor fakat açtınmıda tamaçıyor

Ama bublar hd değil md öyle çok masraf çıkaracak bişe değil hiç olmadı sökersiniz diskleri max 100 liraya v fren alırsınız soranın fln kadrosu uyumlu v frene jantlar da uyumlu

Geri