Scudo Sports

Mosso 771 18" Kadroyu 20" Kadro ile

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
2014 Mart ayında almış olduğum Mosso 771 18" kadromu küçük geldiği için yine Mosso 771 20" boyu ile takas etmek istiyorum. İhtimalimin ne kadar düşük olduğunu bilerek. Kadoroda kullanıma bağlı ufak tefek çizikler mevcuttur ancak göze batacak büyüklükte değiller.

Scudo
Pardon biraz alakasız olacak ama boyuzunuz kaç olduğunu sorabilir miyim?

1.80 ancak kadro için iç bacak boyu önemli diye biliyorum

Bende salcano city sport 18 kadro kullanıyorum. Boyum 185 cm iç bacak boyum 89 cm. Bir rahatsızlık hissetmedim. Kadro 1-2 cm küçük ise sele yükseltilerek halledilir ancak büyük ise kurtarma şansı olmuyor.

Her markanim inc ve cm hesabi farkli oluyor ve 18" beni rahatsiz ediyor. Seleyi sonda kullaniyorum ve buda hiç sağlikli bir durum değil.

Anladım. O derece küçük olduğunu bilmiyordum. Yine de borusunu en az 6-7 cm içeride olacak şekilde kullanın. En azından yeni kadro alana kadar.

Umarım bu ilana olumlu sonuç alırsınız, takipteyim olumlu sonuçlandığı an sayısal loto için sayı tahmini rica edeceğim :)

En kısa zamanda Mosso'nuza kavuşmanız dileğiyle...

Sadece kadronu alabilirim fiat ne olur.

Merhaba bende ayni kadronun mavisi var. Banada kucuk geliyor ama boyu 56 inc falan heralde. 20 ye mi denk geliyor bilmiyorum. pardon bana buyuk geliyor demek istemistim.

Geri