(link)
Arkadaşlar 2015 model 0 1100 e falan buldum ne dersiniz alınır mı ? Varsa 1200 e kadar önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Kron rc2000 modelide var olur mu?
+ Carraro cr-race 012
2016da fiyatlar düşer mi beklemelimiyim?
@Daytona675 2016 yı kesinlikle bekleme..ortalama %25 oranında bir artış olacağından bahsediyor herkes,şahsen ben de bikaç bayiden duydum..
kolay gelsin.
@kumuşi Son bir kaç gün kesinleştiremedim bir türlü kron rc2000 ile mosso 700 aynı donanımlar sanırım fakat kron daha cezbediyor kalitesi mosso kadar mı bilemedim
@Daytona675 mosso ve kron ikisi de iyi markalar,ben carraro kullanıyorum memnunum...
yani kron bana göre bir tık önde olabilir,carraro yu almadan önce kron seçeneklerimin arasında vardı hatta carraro mu kron mu diye ben de çok araştırdım tercihimde forum un rolü büyüktür..
ama benim fikrimi soracak olursan bu iki markadan kron tercih ederdim..
hoşunuza giden bisikleti alın derim...hatta imkanınız varsa gidip yerinde inceleyin bisikletinize dokunun..
çünkü bu çok fark ediyor...yanlış bir seçim yapmanızı istemem.
@kumuşi Doğru diyorsunuz malesef bulunduğum yerde yakınlarda vs. hiç bir bisikletci yok sadece mossonun anahtar bayisi var baktım model falan hiç birşey yok öyle ki tercihimi Kron rc2000 den yana kullanacağım gibi fiyatı şuan 1100 e geliyor
Bir düzeltne yapayım:
Bana göre marka olarak Mosso daha çekici olmasına rağmen, detaylara inersek RC2000in jantları shimano WHR501,frenleri sora ve kenda lastikleri var. Bu açıdan RC2000 öne geçiyor. Bence Kron tercihiniz mantıklı.
Kron rc 2000 kullaniyorum.1yildir sorunsuz.memnunum tavsiye ederim yalniz servis isi sikinti pek ilgilenmiyorlar.onun disinda iyi.sora claris tiagra toplama oldu benimki.9.80kg.