Scudo Sports

Montaj Deliği istemeyen Suluk kafesi

Tepki
77
İsim
Yusuf
Bisiklet
KTM
Merhabalar,

KTM Life track bisikletimde bir tane suluk kafesi yeri var. ikincisi için bir çözüm arıyorum.

Bir sitede sele boruna takılan bişey görmüştüm. Veya askı gibi olan montan deliği istemeyen kafes var mıdır ?

Gören duyan varsa teşekkür ederiz :)

Scudo
(link)

Şu işinizi görür muhtemelen..

http://www.meilenweit.net/shop/images/29196_1.jpg

Veya direk boru kelepçesi de kullanabilirsiniz uygun çapta bulabilirseniz;
http://i170.photobucket.com/albums/u259/sekaijin/IMG_3402.jpg

Kelepçelerin altına kadronun çizilmesini engelleyecek uygulamalar yapmayı unutmayın ama :).

Seleye takılan ikili matara kafesleri var, özellikle triatloncular tercih ediyorlar.
(link)
Maalesef Türkiye'de satıldıklarını görmedim.

@verisakeet

Bu üründen kullanıyorum. 1lt termos taşıyorum. Bir sıkıntı çıkarmadı. Tavsiye ederim..

Arkadaşlar cevaplar çok tatmin edici :)

Direk çözüm oldu bunlardan birini alacam

selamlar ben hortlakçı :)
güncel paylaşım yapabilecek var mı acaba ürünlerin çoğu satılmıyo da şuan?

merhabalar bende güncel tavsiye bekliyorum bisikletimin üst borusunda suluk deliği yok hareket halinde içebilmek için mataranın üstte olması daha rahat oluyor.
güncel ve ucuz bir çözüm var mıdır?

Plastik kelepçe alıp istediğin yere monte edebilirsin kafesleri ya da zefal gizmo denilen bağlantı aparatı alıp takabilirsin ama en maddi olarak avantajlı olan plastik kelepçe yöntemi
IMG_20220821_094019.jpg
Zefal gizmo bağlantısı üstteki.
Zefal gizmodan daha uyguna geldiği icin Plastik kelepçe ile maşaya 2 adet ve üst boruya 1 adet kafesleri taktım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Kadro çok degerli ise plastik kelepçenin sıktığı bölümlere eski iç lastik parçaları araya koyup kadroya zarar gelmesini önlersiniz.IMG_20220821_093956.jpgIMG_20220821_094140.jpg

Son düzenleme:
Zefal gizmo 120 tl idi en son fiyatı
2 plastik parçaya matkapla delik açıp aynısı yapılabilir. Hatta kendim yapmayı düşünüyorum yakında.
Suluk kafesi alt yanlarından matkapla delinerek plastik kelepçe ile tutturmak daha sağlam hale getirebilir.
(link)
(link)
(link)
(link)
daha birçok seçenek var nette

Geri