Scudo Sports

Modeminiz ayarları ile oynamayın.

Reahax

Daimi Üye
Tepki
219
İsim
Recep
Bisiklet
Cannondale
Yurtdışı internet felç, problem bende sanıp modem ayarları ile oynamayın. :/

Scudo
2 gündür kafayı yiyorum bende, Facebook video vs açmıyor, Twitter direk açılmıyor komple gitti bende Twitter. Kablo falan mi koptu acaba yine

google mapsi kullanıyor. Google mapste çok yavaş rota yapmak bile çok zor şu anda.
Neyse ki openstreet hızlı.
Yurtdışı hız testi yaptığımda oldukça hızlı çıkıyor.
http://www.speedtest.net/result/4530292734.png

Ben çıkan olaylardan dolayı belirli sitelerin kasıtlı olarak kısıtlandığını düşünüyorum.

Zenmate kurun.

basit ve saçma bir yöntem gibi gelse de modemi bir yeniden başlatın. az da olsa fayda ediyor.

Dün geceden bu yana ev de internet yok. dsl ışığı yanıyor ama internet kesik. Bu ttnet belası defolup gitse de kurtulsak.

@Berke "Öğe Chrome'a eklenirken bir sorun oluştu. Lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin."

Zenmate de engellemişler :)

Youtube ve facebook öldü bende şuan

@Reahax
Allah allah onu da mı engellemişler ya bende önceden yüklü şu an sorunsuz her yere giriyorum :D

2-3 gündür internet aşırı yavaşladı bendede. Sebebini hala çözemedim.

TSK'nın dün ki saldırıları sonrası tüm google servisleri ve sosyal ağlara kısıtlama gelmiş gibi. Yani bir ihtimal bu. Belki de sadece tesadüf başka bir sorun vardır. Ama vpn kullanınca da hepsi açılıyor o zaman devlet parmak koymuş buna :) :D

İki tarayıcı kullanıyorum, mozilla'da vpn yüklü, chrome'da yok, ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım daha o_O (Isp TTNET)

@Reahax Cyberghost deneyebilirsin, bir aralar onu kullanıyordum, fena değildi. Eklenti değil, program şeklinde.

Superonline kullanıyorum bu konuyu görene kadar internet çok yavaştı zenmate kullanınca hızım yükseldi, beni bir cinnetten kurtardığı için bütün bisikletforum üyelerine teşekkür ediyorum.

arkadaşlar bu zenmate vpn nedir nasıl ayarlanıyor bende yapayım fazla bilgim yok ta

@erol__152
Google a chrome apps yaz gir arama kismina zenmate yaz en cok oy alani indir sembolu kalkan seklinde
Yada direk googla zenmate yaz bulursun yine

Bende diyorum niye yok bende yavaşlama diye meğer hotspot shield açıkmış
YAŞASIN VPN ;)

@erol__152 Zenmate i yaptıysan ona gerek yok abi gördükleri iş aynı ;)

Geri