Scudo Sports

Model / Maket

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
merhaba arkadaşlar.amatör bir hobi olarak boş vakitlerimde sıfırdan imalat model maket işleri ile ilgileniyorum.
eski ve kırık oyuncak parçalarından imal etmiş olduğum bir araç gövdesi.
(link)
sıfırdan imalatım olan tamamı mukavvadan imal eski bir iş makinası modelim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Gerçekten çok hos ve gercekci :) Sanki birerbir kücültülmüsü emeğinize sağlık..

@Yücel Dk

çok teşekkür ederim.tamamen amatör bir hobi olarak imal etmeye çalıştığım modeller olmuştu.

Amatörden biraz fazlası bence tabi benim şahsi görüsürüm ustası ve diğer arkadaslar ne der bilmem

@Yücel Dk

teşekkür ederim.evet benden çok daha usta kişiler var bu hobide ben onların yanında oldukça amatör kalıyorum ama elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum.

şu aralar solo türk maketi ile uğraşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: CanerG
Solotürkü çok severim :)

ben de çok seviyorum. Uçak maketi koleksiyonumun arasında yerini alacak bitince :)

• Beğen
Tepkiler: CanerG
@Schwarzeagle revell'in Solotürk'ünümü yapıyorsunuz, yoksa decal seti kullanarak başka markamı kullanıyorsunuz.

Solotürk yapiyorsaniz buyrun yakindan detayli fotolar cekebilirim isterseniz :)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/31/a6fc0228c1d7697c3d19909ec854e209.jpg

@Schwarzeagle bende yarım olarak bekliyor. Zaman olmadığı için bir türlü devam ettiremedim. Bu kış bir hevesle maket yapmaya geri dönmüştüm sonra yine gaz kaçması yaşadım. Gençken insanların çocuk sahibi olduktan sonra bu hobiye ara vermelerini anlamazdım, şimdi anlıyorum. İki çocukla bu işler çok zormuş.:)

@Osman Yener aslında ben de bitirmiş sayılmam. evet zaman sıkıntısı bende de var. tabii çocuklar pek fırsat vermiyordur.

@Schwarzeagle bitirince artık fotoğraflarını buradan paylaşırsınız. Decal aşamasında size sabır diliyorum.

tamam paylaşırım tabii :) teşekkür ederim.

Geri