Scudo Sports

mobilet tipli bmx (made in turkey )

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
:in: karnelerin alınmasıyla beraber 15 günlük tatilde bmximle antalya gitmistim biraz ilginc bir bmx ile karsılastım mobilet tipli bmx :D biraz agır ama güzel :D
yorumlar size kalmıs . . .

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

firenler balatalı orjinal mobilet frenidir

ek olarak : mobilet'e bir adet süs olarak vites takılmıstır

Scudo
yok cross'a benzemiyor ama amatisörler falan tam uyum icinde oldugunu soyleyebilirim

made in turkey.. gurur duydum valla, bak tüylerim diken diken oldu

Hayretler içinde kaldım.:7:Helal Ayberk güzel bir paylaşım kardeşim.:in:

:) Çok farklı ve bayağ bir devorme olmuş ama bayağ ekol bir bisiklet.. :) Bunu küçük donanımlarla bayağ bir uzun süre daha ayakda kalacak sanırım.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Kazasız sürüşler.İyi Forumlar.

çok mizahi olmuş buda çok şirin ve güzel gözüküyor teşekkürler :) herkese iyi vites attırmalar

bu ünlü antalyadaki karaoglan parkının güzidesi oldu benim icin bir kactane chooper tarzı bisiklet vardı fakat onları heryerde gormek mümkün bu bir türk dehasıyla esinlenmis bir doaclama olayı :D

bu bisiklet orjınalı boyle amerikan bir marka olması lazım viteste sallama değil çalısıyor 3 vites küçükken arkadaşıma amerikadan gelmişti çok güzel bir bisiklet

Bu traz Polo marka bisikletler vardı....heygidi 80'ler.....3vites ön arka amortisörlü, havalı bir modeldi. Tabi ki eskiden....( Her zaman BMX ).

@bünyamin

bünyamin bu oyle bir sey degil resmen bu bisiklet el emegiyle birlestirilmiş yapan kişiylede gorusmustum viteste grcekten süs binnme fırsatına eriştim fakat amerikan üretimi olan boyle bir bmx olabilir :)

@JAckaL34

hakkı abimizin dedigi bisiklet daha sonra yeni bir konu actıgımda dile getiririm konya'da tamda dedigi turde bir bisiklet var :D

aevet hala sürüşü de tadı damagımda bmxci olarak kimse olmasada skateciler yeter oraya :D

Geri