Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

miwok 614

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Yıllar sonra bisiklet aşkım depreşti. Bir ay önce Sirkeci'den Whistle miwok 614 aldım. Fiyatına göre iyi gibi geldi. Aslında NG 350 almaya gitmiştim. Orada canlı görünce NG 350 bayağı hantal geldi. Sonra XC 1000'e yöneldim. Euro uçmuş... Bütçeyi aştı. Biraz geç kalmış bir soru ama, iyi mi yaptım? 600 YTL 10 taksit. (Ama aklım hâlâ xc 1000'de. Kron kadro alıp bütün aksamı ona taşıyabilirim seneye.)

Scudo
Bisikletin hayırlı olsun Temel, ancak maalesef Kron kadro alıp ona taşıyamassın parçalarını, çünkü bizim ülkemizde yaşanan saçmalıklardan biri de kadro satışının yasak olması :(.

Konu hakkında bilgim var da Halil; ikinci eldi kastım. Ama Bianchi beceriyor bu kadro işini. İzlenimim o ki; İzmir'de el altından satıyorlar sanırım. Değişim falan gibi kılıflar da oluyor.

Öyledir zaten, hoca verir talkımı, kendi yutar salkımı... Satılmasın edilmesin diyerek ortalığı birbirine katarlar, sonrada ne tatlı işmiş biz de satalım ama çaktırmayalımı oynarlar. Kılıfı da hazır, müşteri memnuniyeti...

Bianchi ile ilgili kısma da yazmıştım: Ben yokladım bu konuyu. İtek mi ne, böyle bir mağazada kadro satışı var dediler fabrikadan. Aradım, neredeyse parola soracaktı... Adamın ağzından laf çıkmıyo. Kalmadı, dedi. Fiyat, dedim. Bizde karbon var. deyip no name"e çevirdi işi. 950 YTL...

Geri