Scudo Sports

Misafirler...

ÇaNakkaLeRuHu

Forum Bağımlısı
Tepki
5.488
İsim
MuHammeT
Bisiklet
Merida
Kimse yalnış anlamasın da birşey kafama takıldı. Konu açma gereği duydum çünkü bu yaklaşık günlük 1100 kişiyi felan ilgilendiriyor.
Foruma misafir olarak girip üye olmayan arkadaşlar niçin üye olmuyor ? Gerçekten çok merak ediyorum. 300 küsürlerde üye sayısı varken misafir girişi çoğu zaman 1100 ü aşıyor. Acaba çekindikleri birşeymi var ?

Scudo
Forumda gerçekten büyük bir bilgi-tecrübe birikimi var ve google aramalarıyla misafirler foruma yönleniyor muhtemelen. Bisiklet ile ilgili aratma yaptığınızda karşınıza ilk çıkan site bu zaten. Doğal o kadar misafir olması :)

Forumlar en önemli bilgi kaynağı. Bilgiye deneyim eklenince bisiklet ve parçaları üzerine inceleme yapanlar, kaygılarını gidemeye çalışanlar sık sık buraya bakıyorlar. Bilgi ve deneyim dışında kocaman bir hayatında burada olduğunu anlayınca üye oluyorlar. Ben bilişim ürünleri üzerine "donanımhaber"i referans alırım.

Bende ilk bisiklet almak icin yetkili ( bilen birilerine sormak icin ) kayit olmustum en azindan bilgilidir tecrubelidir beni yonlendirir diye kayit oldum sağolsunlar yonlendirdiler de daha sonra merak sardi muratcömezi tskip ettim sonra mariakaldatonun yazdiklarini okuyunca kaldim oyle forumda artik hergun takipteyim yeni mesaj konu acan varmi diye bakiyorum caktirmadan :)

demek ki misafir misafiri seviyormuş:)

@Serkan Mıstınoğlu Forumda bu birikim var ancak çok bariz bir problemde var. Burası malum teknik bir forum. Benim bu forumdan anladığım üyelerin yaşanmış deneyimlerini birbirine aktarması. Ancak mesela sorulan konuda deneyimi olmayanların dikte edercesine öneri sunması sanırım bazen yanlış yönlendirmelere yol açabiliyor. İnsanlar deneyimlerden ziyade dışarıdan duyumlarla yönlendirme yapıyor. Bu konu galiba sıkıntılı.

@ysnakblt
Eyvallah abisi @Murat Cömez i de ben ilk girdigim zamanlarda tanimistim hayranlik uyandirdi bu aşki bende

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
Bisikletçi ile bir kron marka bir mtb için pazarlık ettik 600TL gibi bir fiyattı, sonra laf arasında "biraz kullan, baktın olmuyor jant seti alırsın akar gider" demişti. Eve geldim jant setlerine bakarken bisikletçim.kom sitesinde bir jant seti gördüm 300TL fiyatı var. Oha dedim bisiklet 600 jant 300 kesin ip var bir araştırayım bu jantı derken kendimi burada buldum. Sonra olaylar çok hızlı gelişti, işin garibi ben buraya üye olduktan sonra mtb almadım yol bisikleti aldım :D

Geri