Scudo Sports

minik fanatik :)

Scudo
41 kere maşallah diyeyim önce nazar değmesin çok tatlı bir çoçuk vede gerçekten şanslı.İleride anlatıcağı güzel hikayeleri olucak belli şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: aydınz
Muhteşem fotoğraflarla harika bir gezi olmuş. Allah bağışlasın çok tatlı bir kızınız var. İnşallah nazar değdirmeyiz. Sizi çok tebrik ederim. Selamlarımla.

• Beğen
Allah nazardan korusun. Çok tatlı bir çocuğunuz var. Geleceğin pedalşörü.

• Beğen
Bu arada sormayı unuttum yer neresi ve hangi makineyle çekim yaptınız.

• Beğen
Allah bağışlasın;kızlar babalarına bunun için düşkün oluyorlar(avatardakide benim kızım)

• Beğen
Maşallah, nazar değmesin küçük kızınıza, 3. resmi çekerken bisikletin pedalı yerdeki taşamı dayanmış ayakta duruyor, yoksa ayak varda benmi görmedim.
Bu durum biraz tehlikeli geldi bana heleki yan tarafta koca koca taşlar varken.
Aman ne olur işi şansa bırakmayalım.
Yeni fotoğraflarda görmek isteriz. :)

• Beğen
@m.varolfb

Amin, çok teşekkürler , inşallah yakında bir arkadaşla Cevizli'ye yol alacagız görüşmek dilegiyle

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
@AHMTB

hahahaha,
Yüregi güzel,kendi güzel atletik abicim çok teşekkür ederim
10 yıl önce seni örnek almaya calıştık,senin yaptıklarını yapamadık çok üzgünüm ,bu yaştan sonrada yarışacak durumumuz yok artık,

abicim bisiklete, dogaya, yeşile,verdigin saygıyı senden almaya çalıştık
ne mutluki seni tanıdım şükürler olsun çok sevinçliyim.

kızıma söyledim,baba hüyük'ten pekmez getirsin düşünürüm dedi :) :) :) :)

oğulların eminim senin kadar yüreklidir,allahım hayırlısını versin

kalıba vursan dolu abide içi boş :) :) :) :)
sevgilerle abicim allaha emanet olun

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@42FY

sabah kahvaltıları ve böyle kısa geziler de hep birlikteyiz,allaha cok şükür anlayışlı biridir,yoksa zor iş dediginiz gibi :) :)

• Beğen
@aquistik

(link)

sagolun,bu linkte var işinizi görür umarım, güzel anılarla sizleride görürüz inşallah

amacım reklam degil bunu önceden belirtmek isterim ,böyle güzel bir imkanı bizlere sundukları için delta bisiklet ailesine teşekkür ediyorum, keşke bizim zamanımızdada olsaydı

@dede

sagolasın dede inşallah şu 100 km yi birgün kaldırırım aradan :boese157: :boese157: ,sizlerle tanışma fırsatım olur,bol pedallı günler dilerim saglıcakla kal dede

@çirkin

Konya nın Seydişehir ilçesi Gökçehüyük köyü barajı,fotograflarda görünen toros dağlarının uzantısı,küpe dagıdır.

canon A 560 :) :) :)

• Beğen
Çok güzel,ALLAH esirgesin.En son fotoğrafa bittim.
Büyüleyici bir saflığı var.

Sağlıcakla kalın.

Geri