Scudo Sports

Millet çok acil lütfen yardım

Tepki
18
İsim
E.Y.
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar konularımla sizleri yoruyorum kusura bakmayın ama 1-3 gün içinde bisikletlerden birini almam lazım lütfen yardım edin.

Bisikletler
Salcano ng 450 29 jant V fren
(link)

Carraro big 629

(link)

Ben kadro kalitesi hangisi iyi ve fiyat farkına değecek özellik varmı onu merak ediyorum. Mağazadan alacam carraroda indirim olayı olacak ondan acele etmem lazım.

Scudo
salcanonun tipi çok bozuk

@mehmet ulaş
Hocam teknik konularda bilgim az tahminen 850 gibi bir fiyata alacam carraroyu fiyatına değermi yoksa fiyatı çokmu fazla?

@Lemi Öztürk
Donanım ve sağlamlık konusunda yorumunuz nedir?

Carraro al kafan rahat olsun. Salcano severim ama ucuz bisikletleri dandik

• Beğen
Tepkiler: silenceforme
@silenceforme fiyatı normal bence ama v fren var arazi bisikleti alıcaksan hidrolik olmalı bence.2. Ellere bakın derim daha ucuza daha kaliteli makinalar var

• Beğen
@mehmet ulaş

Hocam ilk bisikletim olacak ve bilgimde az olduğundan 2. El düşünmüyorum. Yağmurda çamurda binmem vede hafif arazi şartlarında kullanacağım sorun oluştururmu V fren?

Birde arkadaşlar temiz bakmaya çalışacam 1-2 yıl götürürmü beni bu carraro?

Şimdi hafif arazi şartları diyorsan tamam ama birşey hatırlatıyım bunu alınca düz yolda çabuk yorulursun bunu bil yani.arazi lastiği var çünkü.fren sıkıntı çıkartmaz onda sıkıntı yok ama araştır diğer modelleri sonra pişman olma derim ben.

@mehmet ulaş
Hocam teşekkürler uyarı için.
Yollar çok çukurlu ve bozuk ondan dolayı şehir bisikletlerine bakmadım çünkü hergün en az 10 dk süreceğim bozuk yolu göstermiştim bir konuda şehir bisikleti alma demişlerdi :(

@silenceforme
Carraro kadro tipi güzel 850 Lira Gibi fiyata Tourney serisi companentli bisiklet alınır mı orası tartışılır salcano'dan uzak dur şekli çok traş, İstersen Decathlondaki bisikletlere bak hizmet harika ömür boyu kadro garantisi

• Beğen
@Lemi Öztürk hafif arazi diyor usta triban olmaz herhalde boşu boşuna mtb hamallığı çekmeye değmez ?

@silenceforme 29 daha iyidir ya :D
Ayrıca tourney düşük bir sistem ama o kadarda kötü değil alıp daha sonra geliştirebilirsiniz makinayı.

• Beğen
@mehmet ulaş

Teşekkürler yardımlarınız için :)
Bişey çıkmazsa 3 gün içinda alacam carraroyu içim rahat artık alma konusunda :)
Kadroyu seversem ve sağlamsa dediğiniz gibi sistemi öğrendikçe arttırırım :)
Çok teşekkürler tekrardan :)
Ve evet boy 180 cm onun için 29 dahada iyi olur daha hoş durur diye düşünüyorum :)

@mehmet ulaş

Son kararsız kaldığım konum bacak boyum 88 cm ve kadro boyu 51 cm diyrlar tam ortası acaba 48 mi alim 53 mü?

@silenceforme daha hoştan ziyade daha hızlı daha rahat diyelim.26 vs 29 videosu vardı.aynı güç kullanıldığında 29 daha fazla yol yapıyor ve arazide sağladığı rahatlık cabası

• Beğen
@mehmet ulaş

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama kadro boyu hakkında ne dersiniz? Önerilen 51 ama modelde 48 ve 53 var

Carraronun sitesinde vardır kadro -boy tablosu.ordan bakarak alın derim.zaten deneyerek alırsanız daha iyi olur.

• Beğen
Tourney kötü değil, yıllarca kullandım, her gün işe gidip geldim, yağsız bıraktığım da oldu sağa sola çarptığım da oldu, ama canavar gibi çalıştı.

• Beğen
Salcano'nun her modelini gördüğümde daha da bir soğuyorum, adamların logosu bile microsoft word tasarımından öteye gitmemiş:D Mesajımın burdan sonrasını siliyorum hatalı bilgi verdim.

Geri