Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

milanetti

Scudo
Eski bir İtalyan custom bisiklet atölyesi. Uzun süre önce iflas etti, günümüzde üretim yapmıyor. Hala çok iyi durumda olan kadroları bulunabilir. Marnati, Chesini, Masi ve Milani gibi eski ağırbaş İtalyan markalarından.

böyle bir markanın varlıgını ilk kez duyuyorum ve ögrenmiş oldum:)

sahibinden.com da kırmızı br milanetti vardı, hatta kadro ölçüsünde 64cm yazıyordu. ben arıyorum arıyorum tekar bulamadım?

@Aytaç Biber

işte buldum, Aytaç hocam sizce bu kadro alınır mı? biraz böyle sürüp para buldukça fixed yapmaya çalışacağım.

(link)

@SametAksuoğlu

Bu kadro Eyüp Abi de şuan. Ondan öncesi hikayesini de biliyorum. Yalnız şu da var ki bu 64 cm'lik bebeği fixie yapıp kullanmak için benim boyumda sadece bacakların olmalı. Head tube'nin boyu bile yeterince ürkütücü.

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
kadro hakkında, mazisi, özellikle türkiyeye nasıl getirildiği konularında beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

sahibinden.com da eyüp beyi'in telefon numarası gözüküyordu, kendisine bisikleti görmek için buluşmak istediğimi belirten bir sms attım.

ben koltuğu fazla kaldırmadan kullanabileceğim bir kadro istiyorum. broks tarzında deri seleler "bence" uzun sele borularının üzerinde bir garip duruyorlar.

inseam ölçüm 90cm

boy 190

@Dogukanaksu

eyüp abiye nerden geçmiş, türkiyeye nasıl getirlmiş biliyor musunuz?

Geri