Mide kelepçesi

Tepki
11
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güner Öğünç, mideye takılan kelepçe sayesinde şişman hastaların ayda 5-6 kilo verebildiğine dikkati çekerek, bu ameliyat için yurtdışından hastaların Antalya'ya geldiğini kaydetti.

http://www.haberturk.com/foto/sismanzayif.jpg

Güner Öğünç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla, aşırı şişman kişilerin midesine kelepçe taktıklarını belirterek, Türklerin yanı sıra yabancı ülkelerden de hastaların kendilerine başvurduklarını söyledi. 3'ü yabancı 20 kişiye bu operasyonun gerçekleştirildiğini anlatan Öğünç, ''Ülkemizde hala aşırı şişmanlık, ciddi bir hastalık olarak görülmüyor. Aşırı şişman kişiler zayıflamak yerine, bu nedenle ortaya çıkan şeker, hipertansiyon gibi hastalıklarını tedavi ettirmeye çalışıyorlar'' dedi.

Avrupa'da 9 bin dolara yapılan mideye kelepçe ameliyatının Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 5 bin dolara yapıldığına dikkati çeken Öğünç, ''Ucuz ve kaliteli sağlık hizmeti verilmesi nedeniyle yabancılar burada ameliyat olmak istiyorlar. Antalya'ya gelen yabancılar hem
sağlıklarına kavuşuyorlar, hem de tatillerini yapıyorlar'' diye konuştu.

98 KİLODAN 59 KİLOYA DÜŞTÜ

Antalya'da yaşayan bir çocuk annesi 28 yaşındaki Meryem Başer de 98 kiloya çıktığında sağlık sorunları yaşamaya başlayınca, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurdu. 28 Nisan'da midesine kelepçe takıldığını anlatan Başer, ayda yaklaşık 5 kilo vererek 59 kiloya düştüğünü söyledi. Başer, şöyle konuştu: ''Zayıflamak için her yolu denedim, ancak başarılı olamadım. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde mideye kelepçe takılarak zayıflandığını duydum. 28 Nisan tarihinde mideme kelepçe
takıldı ve çok yemek yeme hissim kayboldu. İhtiyacım kadar yiyorum. Şu anda 98 kilodan 59 kiloya düştüm.''

• Beğen
Tepkiler: aaa
Scudo

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
devlet'e millet!e hayırlı olsun... zaten bisiklet'e sürekli binen insan kilolu olmaz... doğru değil mi? ama istianalar kaideyi bozmaz.

realist

Üye
Tepki
0
Bisikletle ve biraz da yediklerime dikkat ederek daha hızlı zayıflıyorum.

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132

ahhhh ah keşke ben de eskisi gibi bisiklete binebilsem....belki ben de zayıflardım.....