Merhabalar, bahsettiğiniz marka ürün modelini bilmiyordum biraz önce konu başlığını görünce dikkatimi çekti ve yardımcı olmak isterim,
Ben de yaklaşık 2 ay olacak Michelin'in TR'de olmayan bir ürününü getirttim, ebat olarak sizin ki yarış tipi oluyor sanırım ama benim aldığım 26 X 2.00 ölçülerinde Michelin Pilot Sport HD Protek adlı bir model, beklediğimden oldukça iyi bir ürün çıktığını belirtmek isterim, semi - slick tarzda, yağmur tahliyesi yönünden başarılı, asfalt kullanım, gece sürüş güvenlik için yanaktaki yansıtıcılar vb.,
Normal şartlarda yine asfalt kullanıma yönelik Schwalbe Marathon serisinden kafamda bir kaç model belirlemiştim fakat değişiklik olsun ve denemek adına bir arkadaşın yardımı ile Almanya ebay üzerinden bu üründen bir çift edindim, ne marka olursa olsun lastik illaki bir şekilde patlayacaktır fakat bu lastik patlama yönünden koruma katmanına sahip olsada Schwalbe Marathon serisine nispeten biraz daha yumuşak etli gibi, fiyat yönünden ise hemen hemen gümrük vergisi sonrası ülkemizdeki fahiş Schwalbe fiyatları ile aynı seviyeye geldi,
Sonuç olarak sizin aradığınız ürünün ülkemizde olup olmadığın bilemiyorum fakat kendi edinmiş olduğum üründen yola çıkarak Michelin ürünleride oldukça başarılı ve tatminkar, pişman olmazsınız diye düşünüyorum.