Scudo Sports

Mevlana Bisiklet

@adem er

adem hocam düğün konya merkezde, keşke senin dediğin gibi kaçbilseydim. Ama ne yapayım, düğünden kaçsam bile oğlanın doğum gününden kaçamıyorum:) pazar günü öğleden sonra ikisini birden halledeceğiz galiba. Çatalhöyük için yarım günlük tur yetmez ne yazıkki..

Scudo
8 NİSAN HAFTA SONU TURU

Turun detayları için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz!

(link)

yarenler bu hafta nereye pedal çeviriyoruz.
ILGIN turu nasıl olur acaba. sizleri burada ağırlamak çok hoş olur. toplam mesafe 160 km civarı.

Adem yaren bu hafta sonu hava yine çok rüzgarlı gözüküyor. Sadi yarenle bunu konuşuyorduk. Geçen hafta rüzgar güneybatıdan 30 km/h idi bu hafta yine 32 km/h gözüküyor. Yarenler ne düşünürler bilemiyorum. Ama senin oraya 160 km. pedallayıp birde sıcak kaplıcaya girdik mi deme keyfine gitsin:)

@adem er

Kullandığın logoyo göre Yarensin...
Aşağıdaki bağlantı sorunun cevabı olabilir mi?

Özgür kalın ya da başkalarının değirmenine su taşımaya devam edin!

SİZ YİNE DE ÖZGÜR KALIN...

(link)

@edea72

umarım ruzgarin etkili olmadığı bi zaman gerçekleştiririz.

15 NİSAN 2012 TURU İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ.

(link)

Yarenler 22 nisanda nerelere uçacağız? Uçup uçup nerelere konacağız?

Bisiklet Yarenleri'nin 19-20 Mayıs Konya-Taşken-Kuş Yuvası-Alanya turu için aşağıdaki linki tıklayabirisiniz.

(link)

29 Nisan 2012 Kilistra(Gökyurt) Turu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

6 Mayıs 2012 Çatalhöyük(Zamana Yolculuk) Turu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

"Çatalhöyük ve Tarihe Saygı"

demir atlarla gittik. tarihin dibini gördük. "Çatalhöyük çok daha fazla ilgiyi hak ediyor." fikrinde birleştik.Bu konuda biraz hayıflandık. bugün ilk dersin konusuydu " Çatalhöyük ve Tarihe Saygı"
güzel bi turdu. katılan herkese teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Murat Tüfekçi
13 Mayıs 2012 Turu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

19-20 Mayıs 2012 Konya-Taşkent-Kuşyuvası-Mahmutlar-Alanya Turu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

9 Haziran 2012 Kent Ormanı Kamplı-Beyşehir Turu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

9 Haziran 2012 Kent Ormanı Kamplı-Beyşehir Turu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

pazar günü dönüş yolu ve zamanı hakında bilgi alabilir miyim. dönüş yolunda katılmayı planlıyorum. size iyi yürüyüşler.

16-17 Haziran turumuz için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

İnsan pek çok şey için spor yapar. Ben bu turda kendimi görmek istiyorum. iyi bir tur olası dileğimle.

Geri