canpinar Üye Kayıt 18 Şubat 2012 Mesaj 32 Tepki 10 Şehir Istanbul / Beylikdüzü 19 Şubat 2012 #1 Arkadaşlar merhaba, Aranızda Bisikleti ile metrobüs' e binen varmıdır merak ettim :rolleyes:
SerkanNamazcı Forum Bağımlısı Kayıt 13 Nisan 2010 Mesaj 1.676 Tepki 2.012 Şehir Giresun/Görele İsim Serkan Namazcı Başlangıç 2006—07 Bisiklet Giant Bisiklet türü Dağ bisikleti 19 Şubat 2012 #2 Yok fakat parcalayıp yani tekerleri soküp bir şeye sardığında yer boş ise girebilirsin. sanıyorum nasılsa gözükmüyor.
Yok fakat parcalayıp yani tekerleri soküp bir şeye sardığında yer boş ise girebilirsin. sanıyorum nasılsa gözükmüyor.
Emre Gözütok Forum Bağımlısı Kayıt 22 Aralık 2010 Mesaj 741 Tepki 199 Şehir 4.Levent-İSTANBUL Bisiklet Salcano 19 Şubat 2012 #3 Hiç ama hiç sanmıyorum,açıkçası ben denemekten korkardım o kalabalıkta illaki laf işitirsin diye düşünüyorum. Ben metroya bile sokmaya çekiniyorum.Eğer denersen sonuçlarını bizle paylaşırsan seviniriz
Hiç ama hiç sanmıyorum,açıkçası ben denemekten korkardım o kalabalıkta illaki laf işitirsin diye düşünüyorum. Ben metroya bile sokmaya çekiniyorum.Eğer denersen sonuçlarını bizle paylaşırsan seviniriz
canpinar Üye Kayıt 18 Şubat 2012 Mesaj 32 Tepki 10 Şehir Istanbul / Beylikdüzü 19 Şubat 2012 #4 Hadi ya tırstım şimdi bakın koca forumda hiç deneyen yokmu olmalı bence Açıkcası ben denemeyi planlıyorum
Hadi ya tırstım şimdi bakın koca forumda hiç deneyen yokmu olmalı bence Açıkcası ben denemeyi planlıyorum
N nuhcan Forum Bağımlısı Kayıt 2 Nisan 2007 Mesaj 2.036 Tepki 796 Şehir istanbul / kadıköy İsim nuh can 20 Şubat 2012 #5 gece saat 23:00-sabah 05:00 arası boş oluyor, o zaman binebilirsin belki... Balıkları bile kasalara bu kadar sık istif etmiyorlar, bisikleti nereye koymayı planlıyorsun? Eğer anahtarlık şeklinde veya 1/50 ölçülerinde bir bisiklet modelin varsa o zaman metrobüse koyabilirsin sanırım... Yani bir az espri olsun diye yazdım, tahmin edebileceğin gibi... Uzun lafın kısası: İmkansız kelimesi yetersiz kalıyor cevap vermek için...
gece saat 23:00-sabah 05:00 arası boş oluyor, o zaman binebilirsin belki... Balıkları bile kasalara bu kadar sık istif etmiyorlar, bisikleti nereye koymayı planlıyorsun? Eğer anahtarlık şeklinde veya 1/50 ölçülerinde bir bisiklet modelin varsa o zaman metrobüse koyabilirsin sanırım... Yani bir az espri olsun diye yazdım, tahmin edebileceğin gibi... Uzun lafın kısası: İmkansız kelimesi yetersiz kalıyor cevap vermek için...
Abdulkadir ARSLAN Daimi Üye Kayıt 24 Kasım 2011 Mesaj 384 Tepki 73 Şehir Gaziantep/İstranbul 20 Şubat 2012 #6 mesai saatleri fazla yogunluk olmuyo ben sadece jantları olmadan getirdim ıllakı bınen arkadaşımız vardır
mesai saatleri fazla yogunluk olmuyo ben sadece jantları olmadan getirdim ıllakı bınen arkadaşımız vardır