Scudo Sports

merzifon yedikır göleti gezisi

der76

Aktif Üye
Tepki
147
yine havayı güzel bulduk ve düştük yollara :)
önce borlamın yeni aksesuarlı halini bir görün istedim:D

bunlarda baba oğul bisikletciler:D

birazda manzaralı yol resimleri:D

bir taraf göl bir taraf orman

biraz serinleyeyim dedim ama izin vermediler:D :D

veeeee birincilik kürsüsünde Halil abiiiiiiiiiiii

köyde hem kendimizi hemde bisikletleri suladık

sonunda merzifona ulaştık

yeni tur eylemlerimiz devam edecektir duyrulur:D :D :D

Scudo
gzl bir gezi olmuş bende cumartesi yola çıkmıştım yedikıra gidiyordumki aksiliktir işte beni buldu fakat gidemedim nasip olmadı işte tebrikler yinede

• Beğen
Tepkiler: cazz ve der76
@der76

ÇOK SEVİNDİM ARTIK FORUMA AMASYA MERZİFON RESİMLERİ,KONULARIDA DÜŞÜYOR......FAALİYETLERİN RESİM VE YAZI İLE KAYITLANMASI MERZİFON DAKİ DİĞER BİSİKLETSEVERLERİ DE HAREKETE GEÇİRECEKTİR. TEŞEKKÜRLER EMEĞİNİZE. YOLUNUZ AÇIK PEDALINIZ DAİM OLSUN.........SELİMKALAY....

@selimkalay
eyvallah abi senide gezilerimizde görmek bizi çok mutlu edecek bidahaki geziye beraber çıkalım mesela yarın olmaz mı?:)

• Beğen
Tepkiler: cazz
@sonsus
henüz kararlaştırmadık sana özelden msj attım mail adresimi ekle istersen görüşelim

• Beğen
adresi ekledim ama benim msn de bi sorun var şuan açamıyorum açılınca görüşürüz teşekkürler

• Beğen
çok güzel.Merzifon mtb için bulunmaz bir ilçe.Amasya başlı başına zaten bir gezi cenneti.

yedikır tarafına hep gitmek istedim.kısmette sizden görmek varmış.

ellerinize sağlık.görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: cazz ve der76
güzel gezi oldu. katılan arkadaşlara teşekkürler. bir sonrakine daha kalabalık olmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: der76
paylaşım için sonsuz teşekkürler fotoları izlemek çok keyifliydi ayaklarınıza sağlık. hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: der76 ve cazz
slm arkadaşım bizde böyle organizasyonlarda bulunmak istiyoruz. benle birlikte 2 arkadaşım daha var geçenlerde seni gördüm durdurcaktım fakat arabayla ters yöne gidiyodum olmadı biz şeker bankın merdivenlerinde otururuz genelde rastlarsan tanışmak isteriz.murat reis bizi bırakıp gitti ogünden beri bi yol yapamadık:)grşmek üzre.

• Beğen
Tepkiler: der76 ve cazz
Geri