Scudo Sports

Mersin'den Mert Can sahtekârına dikkat!

Murat Yavuz

Daimi Üye
Tepki
91
Bisiklet
Colnago
Merhabalar, geçtiğimiz haftalarda feysbuk üzerinden forma ve tayt satın aldık. Bize gönderilen fotoğrafa göre herşey yolundaydı, şahsa güvendik ve forma elimize geçti. Sırt bölgesinde yırtık ve sürünme izleri var, taytta 2 delik mevcut. Geri göndermek istediğimizi bu şekilde kullanmayacağımızı aktardık kendisine, fiyatına göre iyi bi forma olduğunu geri iade almadığını elinde para yok vb zırvalardan bahsetti. Ürünün kusurlu olup olmadığını sormadınız bende yolladım gibi gerekçelerin ardına sığınıp feysbuktan bizi engelledi kendi aklınca, yaşına verdik arkadaşın. Alışverişlerinizde dikkatli davranmanızı öneririz. Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: barisicyuz
Scudo
Bugün size yarın başkasına..

Geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Bu mert can forumda üye degilmi? Bana bu isim tanidik gibi geliyor yoksa yaniliyormuyum.

18 yaşından küçüklerle ve 18 yaşından büyük liselilerle kesinlikle internetten alışveriş (mal almak veya satmak) yapmayın. Bunu bilir, bunu söylerim.

Geçmiş olsun. Yazışmalar varsa savcılığa verin gitsin.

@ahmetcan44

Kesinlikle harfiyen katılıyorum, ben bu konudan dolayı çok muzdarip oluyorum ve sık sık bu yaş grubunun basit bir alışverişi bile sorumsuzca becerememesinden sürekli mağdur oluyorum.
Forma konusunda ki alışverişe gelince kısa ve öz bir şekilde şunu söyleyebiliriz. Satan arkadaş " yırtık bir formalık adammış! " itibarını böyle bir basit alışverişle karalatacaksan fazla söze ne hacet?
Geçmiş olsun.

Herkes böyle geçiştirirse hiçbir yere varılamaz verin savcılığa onlar sizin yerinize çözsün bu işi diğer insanlar da rahat eder

Suc duyurusunda bulunmaniz halinde savciligin verrcegi takipsizlik kararinin gerekcesi hukuki uyusmazlik olacak ve caniniz daha fazla sıkılacak.

Valla buradaki arkadaşlar ve hiçkimse kusura kalmasın şu giysi Michael Jackson un meşhur moonwalk yaparken giydiği giysidir deseler bile gidip almam. Bir kerem adam uyuzmu, bitli mi ne bileyim. ikincisi o elbise, ayakkabı, sele bilmem kullandığı ne eşyası ise kullananın anatomik şeklini almıştır bana uymaz. Yani burda hatayı yapan mersinli kendini uyanık sanan tineycır değil sizsiniz gibime geliyor.

@mehmetsunu

2. el ürün almak hata değil, temizlik ayrı konu o nedenle hatalı olan satıcıdır alıcı değil.

@mehmetsunu

uyanıklıkla alakası yok beyfendi. birşey alırken uygun fiyatlısını almak istemeyi sadece uyanıklık diyerek nitelendiremezsiniz. He şöyle olur harcayacak param çoktur o zaman ben de 2. el ürün almam 0 almak varken. ama şu ana kadar bir çok 2. el ürün satın aldım bu forum üzerinden ark.lar sağolsun bütün ürünler 0 gibiydi. Siz bu konularda huylu biriyseniz o zaman zaten 2. el almayın. Kendini uyanık sanma işi değil bu

Bu fikirlerinize kesinlikle katılmıyorum
ayrıca bunun uyanıklıkla filan hiç ilgisi yok tamamen sahtekarlıkla ilgili bir şey
sizin bu yaklaşımınız yüzünden de o sahtekarlar kendilerini haklı görüyorlar
bu düşüncelerinizi kendinize saklamanızı tavsiye ederim
alıcı ne yapmış da uyanıklık yapmış oluyor hiç anlayamadım.

Daha önce defalarca ve defalarca alışverişim oldu, uyanık olduğumuz falan yok işin açıkcası. Kişisel tercihiniz ne olursa olsun burda önemli olan nokta satış ahlakıdır, sadece siz forum dostları bilinçlenin diye açtım bu konuyu. Olan olmuş biten bitmiştir, iyi forumlar.

geçmiş olsun cok üzüldüm arkadaşların dediği gibi bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgında olmayın daha hassas davranın elinizde imkan varsa hakkınızı arayın tekrar geçmiş olsun..

Ayip ya. Bu isin birde öbür tarafi var. Hic mi dusunmez bu insanlar.

Geri