Mersin'de Bisiklet Kazası; İki Kişi Hayatını Kaybetti...

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.683
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
Mersin'de Bisiklet Kazası; İki Kişi Hayatını Kaybetti...

Bisiklet TIR'ın altında kaldı, 2 kişi öldü

Mersin-Tarsus karayolunun Akdeniz ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi feci şekilde öldü. Alınan bilgiye göre, Mersin'den Tarsus yönüne doğru seyir halinde bulunan ve 2 kişinin bulunduğu bisiklete, iddiaya göre önce bir araç çarptı, sonra T.Ç. yönetimindeki 41 RU 574 dorse ve 41 FN 221 çekici plakalı TIR çarparak yaklaşık 80 metre sürükledi. İsimleri henüz belirlenemeyen bisikletli 2 kişi olay yerinde feci şekilde can verirken, TIR'ın sürücüsü T.Ç., TIR'ı olay yerinden yaklaşık 200 metre ilerde yol kenarına çekerek, durumu polise bildirdi. Mersin Şehiriçi Trafik Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ekipleri kaza yerine gelerek, Mersin Tarsus yolunu birkaç saat trafiğe kapattı. TIR sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

5 Ocak 2015
(link)

Allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun... :(

Scudo

fatihtemizer

Daimi Üye
Tepki
156
Bisiklet
Specialized
Allah rahmet eylesin kötü bir olay.:(

M.Dogan

Üye
Tepki
44
Bisiklet
Scott
Allah rahmet eylesin o yolda bisiklet sürmek sıkıntılı ya

fatihözüdoğru

Daimi Üye
Tepki
197
İsim
Fatih Özüdoğru
Bisiklet
Bianchi
Allah rahmet eylesin böyle haberleri duydukça üzülüyorum ve korkuyorum acaba ben nerde ne zaman ne şekilde öleceğim diye aklıma geliyor. Hayata gözlerimi yumarken en son gördüğüm varlık ne olacak diye hep aklıma gelir. Dua ederim. Kazada, onun bunun eliyle, ihmaliyle, şiddetiyle değil evimde öleyim diye.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH

nurullah memiş

Daimi Üye
Tepki
127
İsim
Cafer inmik
Başlangıç
1950—51
Bisiklet
Cube
Allah rahmet eylesin :(

H.Genç

Daimi Üye
Tepki
155
Bisiklet
Trek
Allah rahmet etsin, taksiratlarını affeylesin.

ProfessionaL

Forum Bağımlısı
Tepki
700
İsim
Hasan Kılınç
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Haberi çeşitli yerlerde (büyük siteler, mersin yerel haber siteleri) aradım ancak kazanın bisikletli insanlara çarptığı şekilde sadece bu sitede var.

Ama ne olursa olsun sonucu ölümlü olması her şeyin üstünde. Allah rahmet eylesin, ailelerine de sabırlar versin...