Teşekkürler, mersin gez gez bitmez, kıyıları gezmek daha kolay, ya içerler, dağlar toroslar, yaylalar, bu yaz inşallah gittiğimde ben d e yazacağım, mersinden-tisandan yeşil ovacıktan ve civarlarından.
Teşekkürler İsmail bey, beğendiğinize memnun oldum. Birilerini ikna etmeye uğraşma sayfasını kapadığımdan beri yalnız takılıyorum ve fakat grup gezilerini de çok severim. Pedalınız güçlü olsun. :in:
Tek başına yapılan turlar her zaman bana daha çok emek harcanmış, daha değerli turlar gibi görünür. Fotoğrafını kendin çekersin, muhabbet edecek kimse yoktur. Yorgun düşünce kendin dinlenirsin, vs. Çok kişili turların eğlencesine karşılık tek kişilik turların da emeği var yani.
Bu nedenle sizi kutluyorum Ahmet abi. Hem yalnız başınıza 130km yol yapmak, hem de bunu çok da güzel olmayan bir havada yapmak zor bir iş. Ayrıca yalnız olmanıza karşın hiç üşenmeden her ayrıntıyı an be an fotoğraflamış, gezinin her noktasını bir film karesi gibi anlatmışsınız.
Anlatımınızdaki şairane yapı da oldukça uzun olmasına karşın bütün fotoğraflarınızı ve yazılarınızı sonuna kadar okumamı sağladı.
Selam,Ahmet bey harika bir gezi olmuş,bizde bazı arkadaşlarla oralarda bir gezi düşünüyorduk ,ama sen bize daha önce yaşattın teşekkürler,kebab ve çayda her halde çok lezizdi,imrenmedim desem yalan olur.herşey gönlünüzce olsun.
Hakılsınız Emin bey, çok zengin coğrafyamız var. Geçen yaz tekne turu ile dediğiniz sitenin sahiline giderken, oranın ulaşımını sağlayan yol dikkatimi çekmişti. Burayı sürmek isterim demiştim. İmkan olursa o yolun manzarasını da fotoğraflayın. Şimdiden teşekkürler. :in:
Ercan bey, tur beğendiğinize sevindim. Bakalım bugün yayınlayacağım şehirlerarası turu da beğenecek misiniz? Yalnız turlamak; kendi sınırlarınızı görmek açısından harika, ki uzun bir süredir yalnız takılıyorum. Fakat grup turları da çok keyifli. Yolunuz açık olsun. :in:
Merhaba Umut kardeşim, turu beğendiğine sevindim. Yalnız ve grup turları hakkında farklı düşünmüyorum. Geziyi çok sevdiğimden tümünü paylaşmak istemiştim ama haklısın sıkıcı olabilir. Yolun açık olsun. :in: