Scudo Sports

Mersin, Kızkalesi'ne biriki... 01.05.2010

Scudo
@Asmirk

Sevgili "asmirk", çok teşekkür ederim, umarım birlikte de yaparız. :in:

@safiye öztürk

Çok memnun oldum, biraz tebessüm, biraz da anılar tazelenmiş. Ben teşekkür ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
1990 yılında Muttan inip Mersine kadar gittiğim sahil şeridini sayenizde bir kez daha gördüm. Güzel bir gezi olmuş. Teşekkür ederim.

@Ugur Sever

Yazın haziran ve temmuz aylarında aşağıda okuyabileceğiniz turda olacağım, döndükten sonra haberleşirsek burda bir gezi yapabiliriz Uğur bey. :in:

@Hakan Eşme

Çok teşekkürler Hakan bey, memnun oldum beğenmenize. Aslında yağmurda pedalı çok severim fakat üç saatten sonra sağanak başlayınca sıkıntı duymaya başladım ve fakat ardından güzel bir hava geldi. Tabii turlar olacak inşallah. :in:

Sn. Özenir,
o bölgemizi de bir güzel geziverdik deklanşörünüzün ucunda, selenizin üstünde.
Teşekkür ediyor, nice güzel sürüşlere diyorum
sevgiler

@hknbykl

Neden olmasın "hknbykl", aşağıdaki linke bir göz at istersen... :)

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Sevdiğim yerlerdi Göksun, buralar zengindir bu anlamda, bana da fotoğraflamak kaldı. :) Pedalın güçlü olsun. :in:

@mücahit sönmez

Haklısınız Mücahir bey, çok ıslak ve keyifli bir gezi oldu. Yağmurlu gezilere alışığım, severim de. Pedalınız güçlü olsun. :in:

@m.varolfb

Beğendiğinize memnun oldum, pedalınız güçlü olsun. :in:

@Eren AYDIN

Çok teşekkürler Eren kardeşim, beğendin mi numarayı. ;) Yolun açık olsun. :in:

@cedrick41

Rica ederim "cedrick", zevkle. Size de iyi geziler dilerim. :)

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Sağ olun Ömer bey, çok güzle oldu, yamur, güneş, tarih... Karışık birbuçuk gibi. :) Kendinize iyi bakın. :in:

Çok güzel bi gezi olmuş. Mersin'e geçen hafta gittim; fazla gezemedim ama güzel bir şehir. Elinize ayağınıza sağlık.

@Orhan Kılıç

Bisikletle mi Orhan bey? Beğendiğinize memnun oldum. :in:

Geri