Scudo Sports

Mersin, Gözlüğümün Peşinde 177 km.

@mücahit sönmez

Çok teşekkür ederim Mücahit bey, beğendiğinize memnun oldum. :) Güzeldir koylarımız. :)

Scudo
@five

Sayın "five", ne mutlu bana o hoş kokuları savurabilmişim oralara. :) Sevgiyle kalın. :in:

@Kadir AYINTAP

Bu gözlük hesabı burada bitmedi Kadir bey, bilesiniz... :D Gözlük karşınıza çıkarsa lütfen ona dokunmayın, yerinde kalsın, ben yere bakar bulurum onu. :D :D :D

slm, ahmet bey; anlatım çok güzel, geziyle birlikte bize bir güzellik daha yaşattınız, fotoğraflar da güzel, hatta parktaki bir ağaçta sanki bir dalda asılı gözlük gördüm:) inşallah tatile geldiğimde tisana da beklerim, kdz. ereğliden selamlar.

@T0LGA

Merhaba Tolga bey,

Öncelikle fotoğraf için teşekkürler. Belki biliyorsunuz Türkiye turuma ara vererek Mersin'e döndüm. fırsat olursa ben de pedallamak isterim. Ayrıca yetişilecek bir şey varsa birlikte yetişelim:)) :in:

• Beğen
Tepkiler: T0LGA
@agnostika

Ben de diyordum ki Sayın "agnostika", nasıl oldu da benim bu güncemi okumadı. :)) Sağ olun var olun, çok dikkatlisiniz Kardeşim. Günceleri okuduğu halde tek bir nokta bile iz bırakmadan çekip gidenler...

Ahh o "artizzz" gözlüğüm... Ne dersiniz tekrar arasam mı?...

Sevgi ile kalın.

@T0LGA

Ben de çok üzüldüm ve moralim yeni yeni düzeliyor... Gezi güncemi yazmaya bugün başlayabildim daha.

Yazıyla da ve rakamla da 83 değil mi? Kutlarım sizi, "ufak" ve harika bir gezi olduğunu tahmin ediyorum, öyle mi?

(Size özelden gsm numaramı yazacağım.)

• Beğen
@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Siz gözlüğü bahane mi sandınız?... Ben harbiden onu aramaya gitmiştim oysa ki. :D Yolunuz açık aradığınız gözlükler çok olsun...

• Beğen
Geri