Scudo Sports

Mersin Bisikletli Gezginler, Tarsus Alifakı Köyü Gezisi. 06.03.2011

@emre ersoy

İşte bu harika... Çok sevindim Emre, seninle pedal basmak ve günü paylaşmak çok güzel... :) :in:

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
Scudo
@Anıl Baş

Anıl... Sensiz bir tur düşünemiyorum artık, iyi ki varsın... Beğendiğine çok sevindim... Murat beye selamlarımı söyle lütfen...

@Burak ÖZBEK

Sağolun Burak bey, çok memnun oldum beğenmenize. Haklısınız bir başkadır Mersin... Ne dersiniz, yaşayacak mıyız birlikte Mersin'i?.. :)

Can-ı gönülden tebrik ediyorum, yağmur çamur, dere tepe demiyor Mersin Bisikletli Gezginler grubu, hepiniz süpersiniz. :in:

ahmet bey tebrikler çok güzel bir tur olmuş.Yağmur çamur demeden turlarınızı yapıyorsunuz.sizlere çok özeniyorum....

@emre evgin

Sağolun Emre bey, ekip güzel, doğa güzel, gezmek güzel... :D

@diavolo

Hepimiz süper değil miyiz sayın "diavolo"?.. Bütün bisikletçiler... :D :in:

@adem canseven

Evet... Pedallarımız dönsün istiyoruz, durdurmasın bizi yağmur, rüzgar... :) Lütfen siz de imkanlarınız ölçüsünde yapın turlarınızı, mesafe, yol farketmez... Bizlerle de paylaşırsanız çok memnun olurum Adem bey. :in:

@Eray Haşim ARSLAN

Sağolun Eray bey güzeldi hakikaten gezimiz, bununla birlikte beğendiğinize de memnun oldum. :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
@a.rezak inal

Çok memnun olduk buna Rezak bey. Öte yandan foto yorumunuz için de teşekkürler... :in:

• Beğen
Tepkiler: a.rezak inal
@Ahmet Salih Özenir

Siz ve sizin gibi güzel insanlar oldukça güzel şeyler hep bizimle olur Ahmet Hocam.

Sevgiler, saygılar.

Geri