Scudo Sports

Mersin Bisikletli Gezginler, Kepirli Köyüne Tırmanış. 13.03.2011

@Rasim Yurttaş

Tanışma bölümündeki Akdeniz sayfasında Mersin'le ilgili bir duyurum olmuştu Rasim bey, onu okumanızı isterim. Sizi de en kısa aramızda görmek bizleri mutlu edecektir. :)

Scudo
Konya' nın da kışı bitti artık. Ilk ve serin havalar bizi bekliyor.
Pazar günü biz maskelerle gezerken, siz kısa kollu formalarla turluyormuşsunuz.
Çam ve narenciye kokulu bir tur daha.
Türkiye' nin iki güzide ekibi, Mersin ve Konya...
Bizim tempomuz hızlı olmak zorunda çünkü, manzaralı ve dağ havalı yollara ulaşmak için baya bir pedallamak gerekiyor.
Sizler ise 60 km lik bir turda ne güzellikleri geçmişsiniz...

Turlarınız takipte. Selam ve sevgiler Konya' dan. :)

Ah Sarnıç'ı gördüm hele çok özlemiştim valla hatta geçen Mersin'e geldiğimde Ahmet abi seni oradan aramıştım valla :) ayaklarınıza sağlık valla Ahmet abicim İzmir'den selamlar ola :)

@Hakan Eşme

Sağolun Hakan bey, çok memnun olduk beğenmenize. Önemli birşey yok Arkadaşlarda. Fırsat buldukça turlarımızı yapmaya gayret ediyoruz... :)

@Kadir AYINTAP

Rakım "900"... Bir yanlışlık olmasın...:D Öte yandan haklısınız, rampalara "sarınca" dayanmıyor zincirler... :D Geçmiş olsun dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler Kadir bey, ileteceğim. Bizden de selam olsun İstanbul'a...

@Asmirk

Sevgili "Asmirk" sen özlediğin yerleri söyle, sonra da izle... :)) Bekliyoruz Mersin'e gelmeni, gel ki yapalım yine bir tur. İzmir'deki dostlarıma çok selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Ahmet abi bu ne güzel bir ekip,bu ne güzel bir rota,bu ne güzel bi hava..Biz buralarda hala karmı yoksa yağmurmu diye çıkıyoz yollara..Neyse bahar buralarada geliyor ufak ufak.O gelene kadar da sizlerin bu güzel resimlerinizle idare ediyoruz artık.Size ve bütün arkadaşlarınıza teşekkürler...

Selamlar
Tur diğerleri gibi kıskandırıcı. Ahmet bey siz sanırım tur bisikleti kullanıyorsunuz yanılmıyorsam Sedona. Bozuk yolda özellikle toprak köy yollarında nasıl kullanımı.

@Yiğit YILDIRIM

Teşekkürler Yiğit bey, imkanlarımız ölçüsünde olacak turlarımız. :)

@Bülent ŞİMŞEK

:D Mersin farkı mı desem... :D

Öte yandan yazın biz burda kavrulurken, teselli olmak için Malatya'nın gezileriyle avunacağız tabii... :D Bizler de teşekkür ederiz güzel yolumunuz için Bülent bey.

@emre karakoç

Teşekkürler Emre bey, beğendiğiniz için. :)

Evet, bazen tur bisikleti kullanıyorum. 311. Toprak köy yollarında asfalttan farkı yok tur bisikletinin, ancak yol çok taşlı veya yumuşak zeminli ise sıkıntı olabiliyor. Tur bisikletlerinin lastikleri sizin de bildiğiniz gibi nisbeten dardır ve yüzeylerinin profili yok denecek kadar azdır. Dolayısı ile yola tutunamama, tırmanamama veya batma olabiliyor. :in:

Sevgili kardeşim ahmet salih yapmışsın yine bir güzellık harika yerlerde gezmiş ve harika resimler çekmişsin paylaşım için teşekkürler
saygılar
ali baba

Geri