Scudo Sports

Mersin Bisikletli Gezginler, Bu defa tırmandık Kuzucubelen’e. 27.02.2011

Harika bir gün geçirmişsiniz. Akdeniz havasını yaşattığınız için teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık. Edremit körfezinden selam.

Scudo
@Yunus YILMAZ

Biz teşekkür ederiz Yunus, bekliyor MBG ekibi... :)

@sadana

Teşekkür ederiz "Sadana" bey... Ne zaman yapıyoruz böyle bir rotayı sizle?.. :) Yoksa MBG'nin Adana turunu mu bekliyorsunuz? :D

@emre ersoy

Dediğin gibi bu tur kaçtı, Tarsus turumuzda görüşmek üzere Emre... :in:

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
@Fatih Sert

Teşekkürler Fatih bey, rampasıyla, narenciyesiyle budur Mersin işte... Birgün birlikte tırmanmak isteriz o rampalara...

@Hakan Eşme

Çok teşekkür ederim Hakan bey beğendiğiniz için... :)

Lâkin bu defa böyle oldu, atraksiyonlar boldu... :D Dostum, gelmezsen eğer buralara bil ki bir kareye ekleyeceğim seni... :D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Sağol Ömer Faruk kardeşim, haklısınız geldi buralara bahar... Biraz üfleyelim istedik oralara... :)

@Deniz Gökhan Tezcan

Tamam Deniz, pazar günü bekliyoruz sizleri... :in:

@Bülent ŞİMŞEK

Teşekkürler Bülent kardeşim, memnun oldum beğendiğine. Lâkin burada olup da bunları değerlendirmek şöyle dursun, haberi dahi olmayan o kadar çok bisikletçi var ki... :in:

Tur güzel, turlayan güzel, tur yerleri güzel, tur fotoları çok çok güzel. Ahmet abi gerçekten "sen bu işi biliyon" derler ya bence daha fazlası...........
fotoğraflarına doyum olmuyor. Bu sefer gerçekten bayıldım. uçurum kenarı ve son foto süper.. emeğine sağlık.. tura katılan herkesi tebrik ediyorum.
Mersin!e selamlar......

@haluk ergelen

Çok memnun olduk Haluk bey, oraya ulaştırabilmişiz Akdeniz meltemini... Bizim de selam ve sevgilerimiz gitsin Edremit'e...

@sadana

Sevgili "sadana" yanlış anladın... Türkiye turuna çıkalım demedik... :D Birlikte pedallamaktan memnun oluruz, her zaman bekleriz...

@RECEP İŞLEK

Beğendiğiniz için teşekkür ederiz Recep bey. :)

@M.Nuri TEKE

Estağfurullah Nuri kardeşim... Elimden ancak bu kadarı geliyor, lâkin çok memnun oldum beğendiğine. Bizden de selam olsun sizlere...

Geri