2 yıl aradan sonra yenıden bısıklet ayakkabılarımı gıydım artan kılolar yuzunden formama gırmem bıraz zor oldu ama tur cok guzeldı. ama bı dahakı turda cadırdan uyanıs saatı 11 olucak abı benden soylemesı doktorun yerındekı o temız havanın keyfını cıkaramadım:S
güzel yorumlarınız için hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar...
okan dostum,sana kalsa hiç uyanmayacaktık zaten gerci o güzelim yerde uyanmak gelmiyo insanın içinden ama oraya dokunmak suratında esintiyi hissetmekte cok güzel.Ayagına saglık,tura renk kattın dostum... en kısa zamanda görüşmek üzere mutlukal...
abiler depreştirdiniz beni akşam akşam, elinize yüreğinize sağlık... geçen yaz susanoğlu'ndaydım, doktorun yeri, yapraklı koy vs. inanılmaz derecede güzel yerler... valla geçmişe götürdünüz beni... bisikleti kapıp gidesim geldi şimdi... (Sucuklara da ne yumulmuşsunuz beeh, canım çekti valla )
ilginize sevginize,teşekkür erderim arkadaslar.Böyle yorumlar alıp,güzel turlar cıkartmamak mümkün degil...
özgürlükleri depreşen arkadaşları mersine bekiyorum
Sevgili Mehmet abi,desteklerin için tesekkürler,o gün aramızda olmanı cok isterdik ama malum dükkan... bi daha ki sefere birlikte pedallamak dilegiyle görüşürüz abi...
tesekkürler dostum...
yeni bisikletini alınca bize eşlik edeceginden hiç şüphem yok,seninle yolları paylaşmak mutluluk olur benim için.görüşmek üzre...
yav feyyaz babacan sen tura cıkmadan
bı kamp daha yapalım yav havlar duzeldı artık bıgun ayar ver
bugun gene gıttım erdemlıye mukemmeldı hersey gıt gelın pek tadı olmuyo kamplı olması lazım tadının cıkması ıçın anlıon dımı senden haber beklıom haaaaaa unutmadan artık oltamızda var balıkta tutarım sıze hehe
birisi bana cevap yazsın kafam karışacakk .yol bisikleti mi alsamm,TU yoksaa dag bisikletimi alsam
yada eskiye devam mı edsemm tur yapacazz ZONGULDAK BARTIN BOLU ANKARA