Scudo Sports

Merlin Cycles İndirim

Atahan Eker

Daimi Üye
Tepki
435
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Gezinirken farkettim epey indirim var. Şu sıralar alışveriş yapmayı düşünenler vardır diyerek paylaşıyorum.

(link)

10lu SLX arka attırıcı - 62 TL
XTR arka attırıcı - 279 TL
XT arka attırıcı - 138TL

Yatırım olarak 9lu alivio yerine yukarıdaki 10lu SLX i almayı düşünüyorum. 10lu sistemi 9lu olarak kullanabilir miyim ?

Scudo
Merlin Cycles ne kadar güvenilirdir? Bazı ürünler %50 indirimde şaşırılmayacak gibi değil... bilgisi olan varsa yardımcı olsun...

Niyeyse o 10 lu slx'in fiyatında bir gariplik var.

@Atahan Eker

Dostum uyumlu değil birbirine, birisi Megadrive sistem diğeri Dynasys. 10'lu attırıcı 9'lu kollarla kesinlikle çalışmıyor, denedim oradan biliyorum :)

@tylnzgrkls

1 yıl içerisinde yaklaşık 10 kez ürün satın aldım ve en ufak sorun yaşamadım.

site güvenilir sitede gümrük ve kargo parasınıda ekleyin türkiye fiyatına gelicek yine parçalar

@tylnzgrkls
Merlinden son 30 gün içinde iki siparişim oldu.
Biri 8 ya da emin değilim 9 günde elimde oldu.
Diğeri 5. günde (yazı ile beşinci) günde elimde oldu.
Ürünler tam, doğru ve gerçek idi. Paketleme güzel idi. Ben memnun kaldım..

(link)

şu linkteki ürünlerin hangileri 2014 ve üstü acaba tam olarak bilgi bulamadım fiyatlar gerçekten uygun alınmaya değer duruyorlar

kasetler de acayip ucuz ama 500 küsür liranın üstü kargo bedava.

Site ucuz ama bazı parçaları kutusuz yolluyor xt almıştım kutunun canı okunmuştu birde kendi paketinde yurt dışı olmasa bile paket Turkiyede Allaha emanet 9 lu zincir kalın 10 lu sisteme uygun değiL kargo lar bazen 10 günde bazen bir ay içinde geliyor ilçede oturuyorsan merkeze göre geç geliyor...

@Melih Koç

10lu kol takıp kandırabilme şansım var mı ?

@Atahan Eker

10'lu ruble, kol ve attırıcı ile olabilir, ön attırıcı ve aynakolun illaki 10'lu olması gerekmiyor. Ancak iyi bir performans için tüm parçaların %100 uyumlu olması lazım. Bir de 9'lu zincir kalın gelebilir tam emin değilim.

Merhaba, yeni bir konu açmaktansa buradan derdimi paylaşmak istedim, konuyu da hortlattık hakkınızı helal edin. Merlin’den yaklaşık 5 bin₺ lik ekipman alacağım, tayt, dış lastik, base layer gibi ama gümrük vergisi kafamı çok karıştırdı. Sitede belirli bir tutar üzerine kargo ücretsiz, ama bu sefer vergi öder miyim diye düşünüyorum. Merlinden alışveriş yaparken neye dikkat etmeliyim ? Hem kargoyu ücretsiz, hem de vergi ödemeden ekipman alabilir miyim, Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Merhaba, yeni bir konu açmaktansa buradan derdimi paylaşmak istedim, konuyu da hortlattık hakkınızı helal edin. Merlin’den yaklaşık 5 bin₺ lik ekipman alacağım, tayt, dış lastik, base layer gibi ama gümrük vergisi kafamı çok karıştırdı. Sitede belirli bir tutar üzerine kargo ücretsiz, ama bu sefer vergi öder miyim diye düşünüyorum. Merlinden alışveriş yaparken neye dikkat etmeliyim ? Hem kargoyu ücretsiz, hem de vergi ödemeden ekipman alabilir miyim, Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Merlin bir süredir Türkiye'ye gönderim yapmıyordu, tekrar başladığını sanmıyorum.
Kargo hariç 150 Euro'nun üstündeki alışverişiniz ithalat işlemleri gerektirir, 5 bin TL'lik ekipman için ürün tutarından daha fazla ek maliyetiniz olur. Bu konunun detayları internette ve forumdaki yurtdışı alışveriş ile ilgili konularda var.

evet alabilirsiniz, tek yapmanız gereken Türkiye'de olmamak. Eğer daha ileri gitmek isterseniz vergi iadesi bile alıp daha ucuza getirebilirsiniz.

Anlıyorum, teşekkür ederim sağolun.
Dediğiniz gibi Türkiye’ye gönderim yapmıyorlar sanırım. Satın almayı denedim tüm ürünler stokta olmasına rağmen stokta olmayan ürünleri çıkarın diyor site. Ayrıca şöyle de bir şey var bazı ürünleri çıkardıktan sonra 3.500 ₺ olan ürünleri kuru € euro ya çevirdiğimde 170 € oluyor. Onu da şimdiki kurla çarparsak 6.650 ₺ yapıyor. Enteresan.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri