Scudo Sports

Merida Tfs 300v

Ömer Bingöl

Aktif Üye
Tepki
188
Bisiklet
Merida
Merhaba arakadaşlar,

Dün Meridanın TFS 300V'ye sahip oldum:) Sorularınız olursa cevap vermeye hazırım..

Scudo
Hayırlı olsun,
Foto ve açıklama koyarsan sevinirim, bizde yakından tanıyalım

ömer selam ben fırat merida tfs xc 300 v almak istiyorum bisiklet ile ilgili düşünceleri paylaşırsan çok sevinirim mesaj bekliyorumm tüm arkadaşlara hayırlı pedallar :)))

• Beğen
Tepkiler: Ömer Bingöl
kusura bakma biraz geç oldu mesaja yanıt vermek için.. benim için bisiklet oldukça iyi. aldığım günden bu yana 1500km devirdim. sadece pedalında arada gevşeme oluyor. o da tuzu biberi.. yakında ince lastik de alcam.. banamısın demicek.. özetlemek gerekirse, bisikletimin üzerinde mutluyum, bindikçe binesim geliyor. umarım sen de üzerinde olmaktan keyif aldığın bir bisiklete sahip olursun.

fotoğrafını göremedik hala? :) fiyat ve aldığınız mağazayı da yazarsanız iyi olur, hayırlı olsun...

slmlar cvp için teşekkür ederim ben cube acıd alıdım oldukcada memnunum herkeze hayırlı pedallar...

benim'de aklımda bu bisiklet var yakında alma ihtimalım de yüksek.
hakkında kötü bişey duymadığım gibi fiyatı'da az bişey fazla geldi bana ama neyse :D
vites, fren, jant,teker, kalitesi hakkında bilgi vermen mümkün müdür?
kaliteli fren mi yoksa en kötüsü mü? gibi cevaplar yazarsan çok sevinirim

hayırlı olsun kardeşim...
yakında bende aynısını alacam
benim en çok sevincim'de ilk defa 0 bisiklete binme sevinci :D

Şu anda karşımda 1 adet 18" 300v durmakta avid sıngle dıgıt v frenleri var
xcm hlo maşası alex jantları deore vites sistemi mevcut gayet iyi bir bisiklet

Bisikletin temsili resmi yalnız bu hidrolik frenli modeli , çekiş sistemi tekerlek göbekleri vites kolları deore

Merida Crossway TFS 300 V almayı düşünüyorum. Bisiklet hakkında görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler...

300v de güzel 100v de ama v fren alacaksan 100v almanı tavsiye ederim sebebi ileride değiştireceğin parçalar olacaktır boşuna 300 e para verme
ileride disk fren takacağım diyorsanda 400d al boşuna v fren kadrosu alıp fren ayaklarını kadronun üzerinde brakma hem görüntü çirkinliği oluyor hemde boşa ağırlık

2010 da Türkiyeye crossway 100v siyah ve gri 400d beyaz geldi
100v alivio ekipmana sahip
400d hayes hidrolik frenli ve deore ekipmana sahip herikisindede suntour kilitli maşa mevcut

Bu bisikletten almayı düşünüyorum önerir misiniz acaba alternatif olarak specialized Rockhopper sl m4 ht var ?

Kardeşim merhaba,
Demek gönlün ikisi arasında gelip gider. Merida mı yoksa Specialized mi !
İki bisiklet de çok güzel ve özel bisikletler. Ben Merida TFS 200 D kullandım. Gerçekten on numara bisikletti. Kadro açıları oldukça başarılı. Merida'yı süşünürsen kaçırma derim.
Specialized'ı kullanmadığım için birşey diyemem ama o da iyi bir markadır. Takılma git Meridayı al derim.
Ne alcaksan da hayırlı olsun şimdiden....

Çok teşekkür ederim İbrahim abi, her zaman aklımı büyüleyen aslında merida olmuştur hele eski yeşil alev dalgalı kadrolar yok mu hala rüyalarıma girer ama malum öğrencilikten alamamıştım artık iş hayatına adım attık ve bende orta yollu yıllardır edinmek istediğim bi bisiklet almaya karar verdim ve sanırım tercihim seninde dediğin gibi merida'dan yana olacak, cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ederim.

Rica ederim Aytac. İs hayatına atandığına da sevindim. Hayatta herşey gönlünce olsun.

Geri