Scudo Sports

Merida Tfs 300v

merhaba arkadaşlar merida tfs 300 edindim kendime her türlü sorunuza yada tavsiyenize açığım 2013 ipek siyah üstüne yeşil kadro ilk izlenimlerim hoş bi ekipman var seçim güzel tavsiye edebilirim önceden sedona 751 kullanmıştım cümlemize bol pedallı günler

Scudo
Resimlerini yükleseydiniz daha iyi olurdu.

bu konu üzerinden yükleyeceğim telefonumun kamerası sökük durumda yarın onarınca yükleyeceğim fotoğrafları

naaptım neettim okumadığım yer kalmadı bi türlü yükleyemedim arkadaş yok resim yükleyemiyorum

Resme gerek yok zaten bellı bısıklet. Merıda zaten kalıtelı bır markadır her zaman tfs 300 ıcın ıse verılen para ve kalıte doğru orantılı yanı ıyı bır seçım ılerkı donemde fren ve maşa değişikliği kafı. Trek yada gıanta bu paraya bu ozellıkerlı bulman ımkansız kadro ıse guvendıklerı merıdada gayet kalıtelı bır kadroya sahıp.

Merhaba.Bende de tfs 300 var.guzel bisiklet ancak sizinki de sanki yolda pek akmıyormuş gibi hissettiyor mu? Aynı zamanda Sedona 321 ve Specialized Hardrock 9111 kullanıcısıyım. Bu modellerin akışı Merida dan daha iyi gibi geldi bana. Siz de fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Tekrar hayırlı olsun.

Forumda resimlerini paylaştın mı hocam paylaştıysan linki atabilir misin?

2014 yılında hâla aynı şeyi düşünüyorsanız bisikleti ciddi değerlendireceğim.

Geri