Eleştiri ve önerilerinize teşekkür ederim. Bu kadroda mtb aynakol ve sair mtb tipte ekipman profesyonel açıdan bakıldığında doğru bi seçim de olmayabilir. Seçimlerimin tamamı kişisel, yani bisiklet konusundaki genel geçer kuralları dikkate alarak seçim yapmış değilim (örneğin son mesajlarda yazıldığı üzere hybrid bi kadroda mtb tip bi aynakol olmaması gerektiği gibi). Örneğin burda daha önce de söylemiştim, bu bisikletin orjinal 48 aynakolu bana çok ters gelmese (bundan önce mtb kullanmamın etkisi vardır belki bunda) mtb ölçülerinde bi aynakol tercih etmezdim. Neticede olması gerekene göre değil şahsi tercihlerle/alışkanlıklarla değişiklikler yaptım diyebilirim. Bu bakımdan bisikletimin güncel konfigürasyonu çok isabetlidir, olması gereken budur gibi bişey de demiyorum demem de..
Yukarıdakilerden bağımsız, son mesajımdaki tepkim içerik değil üslupla ilgili. Burada birilerini eleştirmekten veya onların yanlışlarını dile getirmekten daha doğal bişey yok, amaç zaten bu tarz paylaşımlardan istifade etmek. Ben ilgili mesajdaki şahsımı hedef alan alaycı, aşağılayıcı, asabi, tahrik edici üslupdan çok rahatsız oldum ( para cebini mi tırmaladı, acılarına son ver, zırvalık, sinirlendim, iş güç yokluğu, başkalarının burda bana gaz vermiş olması gibi ifadeler, senli benli tarzda giden genel hitap şekli). Ortam-tartışma konusu ne olursa olsun kimsenin bi başkasına böyle yaklaşma hakkı yok diye düşünüyorum.