Scudo Sports

Merida scultura 400 vs giant tcr slr 2

@minimalist

bende yeni merida reacta 400 aldım ondakı jantlarla aynı muhtamalen
Alexrims jant setim bu marka

Scudo
@Atacan
Ben de buna takılmıştım, araştırıyordum şu anda.
Karbon maşa değil mi diye tereddüt etmiştim.
Karbonmuş bunun da malzemesi.
Farklı bir üretim şekli ama anladığım kadarıyla.

@minimalist

bende yeni merida reacta 400 aldım ondakı jantlarla aynı muhtamalen
Alexrims jant setim var uzerinde tartmadım hıc kac kg gelır dıye ama yazanlar vardı set olarak 2.90 filan gelır bısıklet 9,35 kg mtb pedal ve suluk 2 suluk 2 suluk kafesı on arka aydınlatma ve km saatınıde eklersek 10.5 11 kg mı buluyor

@dincer_colak
Sizin bisikletiniz Aero. Jantlarınız da farklı tamamen. Alexrims marka yine ama Aero30 diye bir model. O da yok Alexrims'in sitesindeki ürünler arasında. Sizin bisikletin görselindeki jantların üzerinde hem Alexrims, hem de Merida yazıyor. Bu dediğimi doğrular gibi. Alexrims'in Merida için özel ürettiği jantlar bunlar.

@minimalist

dogrudur sızın kadar detaylı ınceleme fırsatım olmadı sıtesınde vs heryerde zaten merıda jant dıye bahsedıyor

advanced grade composite Giant markasına Cannondale ' nin eski System Six modelinde kullandığı gibi teknoloji.Yani nasıl desem alü ve karbon karışık gibi bi şey.Ancak elbette karbon ağırlıklı öyle kaynak falan filan değil ve kaliteli müthiş hafif kadrolar.Giris seviyesi karbon demek daha dogru olur kisacasi.Advanced sl composite ise full karbon üst seviye karbon.Ancak dediğim gibi, advanced composite yazıyor ise karbon diyebilirsiniz.Bu kadar net.Ve karşılaştırılan iki modelde Giant karbon.Yine diyorum Merida bir yarış geometrisinde kesinlikle endurance değil ve sizin için oldukça yeterli olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: minimalist
Geri