Scudo Sports

Merida mı Trek mi?

Merida alın. Gezgin Berduş arkadaşımızın da dediği gibi ; Merida Alman firması ve Alman disiplini ile üretilen bisikletler yapıyor. Ben 2 yıl boyunca Merida Matt TFS 200-D kullandım 1.5 yılda 3000 km yol yaptım. Bana mısın demedi. Ne bir vires ayarı bozulması, ne frende problem. hiçbirşey. Atladım zıpladım araziye daldım ama jantın akortları bile bozulmadı. Merida alırsanız pişmanlık duyacagınızı yada hayal kırıklıgına ugrayacagınızı sanmam. Trek'e gelirsek kaliteli bir Trek'e çok para dökmek gerek aksi halde Trek'in alt modellerine para vermeyi tercih etmezdim. Tercih sizindir.

Scudo
Bisiklet ne marka ne kalite olursa olsun 1.5 yılda 3000 km yolda mutlaka akort ayarı kaçar. Kimseyi yalancı çıkarmaya çalışmıyorum sadece fark edilmemiş olabilir. Seçim konusunda ise o fiyat aralığında şahsen Merida seçerdim donanım ve fiyatı şayet Trek'le denk ise...

@Halil EROĞLU

beim şuanki bisikletim market bisikleti diye adlandırdığımız bisikletlerden 4 yıl boyunca araziye çıktım girmediğim yer kalmadı akord ayarında hiç bir şey yok ama viteslerde problem var bu arada bisikletlerinde linkini göndereyeyim
merida : (link)
trek : (link)
aralarında sadece 100$ lık bir oynama var

merida big nine tfs300 kullanıcısı olarak meridayı öneriyorum.

@mehmet ertuğrul duyan
Sanırım imzanızı doğrulamak üzeresiniz. 4 yıl boyunca araziye giren bisikletin akort ayarı nasıl bozulmaz? Hiç mi gevşeme olmaz, esnemez, darbe almaz vs. Adamlar kadro çatlatıyor, pedal kırıyor, gidon yamultuyor arazide. Neyse konu daha fazla sapmasın...

tabiki MErida. 1 yil crossway 20 kullandim. ve hala çok iyi durumda. özellikle kadro su ömür boyu garantide. Zaten merida bisiklet dünyasinda ilk siralarda dir.

Geri