Scudo Sports

Merida matts scandium dağ bisikletim çalındı

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.547
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaşlar dün akşam saatlerinde oğlumun Merida matts scandium Modeli mtb bisikleti Bursa Ortabağlar da, apartman içinden çalınmıştır. Maddi değerinden çok "manevi" değeri olan bisikleti görenlerin. 05462264685 nolu telefona bildirmesi rica olunur.20190718_132052.jpg

Son düzenleme:
Scudo
Çok geçmiş olsun. Umarım bulunur.
Tavsiyem, her gün,
- sarı site
- kırmızı site ilanlarına bakın, yeni eklenen ilanlara göre sıralayın. Sadece mtb olarak bakmayın şehir bisikleti vs hepsine bakın. Bunlar bir ay içinde 2-3 el değiştirip birisi tarafından ilan çıkması muhtemeldir.

Mérida ilanı görürseniz dikkatli bakın, sele, maşa değişebilir. Amortisör takılmış olarak karşınıza çıkabilir. Karakteristik yerlerine bakın. Misal maşanın sağ tarafındaki etiket yırtığı gibi ya da mavi hortum (modelde vardır belki bilemedim)

Ben sele borusundaki çiziklerden ve Gidon boğazından tanımıştım mesela.

Polise bildirin ama ordan bir şey çıkmaz.

Geçmiş olsun tekrar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ortabağlardan ve apartman içinden....
Organize bir hırsızlık gibi..
Geçmiş olsun Cumhur kardeşim, %5-10 olan bulunma ihtimali yanında ve şansın bol olsun...

• Beğen
Havalar kötü gidiyor Bursa da.. Pek dışarıda göremeyebiliriz. Apartman içine girip çalınacak kadar istihbaratı iyi demek ki.. İnş bulunur.. Ben de esentepe İhsaniye bölgelerinde gün içinde aktif oluyorum, göz kulak olmaya çalışırım, umarım bulunur. Geçmiş olsun.

• Beğen
Geçmiş olsun... 😔

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Bir çocuğun bisikletini çalmaktan daha kötü ne olabilir diyorum. Sonra geçen gün engelli bir çocuğun sandalyesini çaldıkları haberi geliyor aklıma.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede bulunur.

• Beğen
Konuyu her güncel görüşümde "bulunmuştur umarım" diye açıp üzülüyorum.

bir ay olmadi bisikleti alalı, benim bisikletimi Eskişehir Tunalı mah çaldindı bisiklet markası CARRARO 770 27.5 jant KADRO NUMARASI: JF21809478 herkesden rıcam eger Eskişehirde ras gelirseniz beni arayın(05529824498), bulan kisiye hedyem olacak, şimdiden teşekürler WhatsApp Image 2022-07-16 at 6.21.24 PM.jpeg

Geri