Burak Özen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 583
- Bisiklet
- Corratec
Merida HFS 3000 2010
Selam arkadaşlar Merida HFS 3000 2010 model bisikletimi yeni bisiklet almayı düşündüğüm için satıyorum.Bisiklet 1 yıla yakın kullanılmasına rağmen oldukça temizdir.Maşa ve kaliperlerdeki küçük çizikler dışında bisikletin genelinde çizik yok denecek kadar azdır.Araziye belki 5 kere çıktı.O da serbest sürüş için.Hiç yarış koşmamıştır.Zaten hobi kullanıcısıyım ve sanırım oldukça az biniyorum bisiklete.
Yarış gören ve sonradan eklenen parçalar ise maşa ve frenlerdir.Ama tabi ki bu parçalar da diğer tüm parçalar gibi sorunsuzdur.Forum aracılığıyla bu zamana kadar belki 80-100 tane alışverişim olmuştur ve eski ilanlarımı inceleyerek ticaret münasebetim olan kişilerden parçaları ve bisikletleri ne kadar temiz kullandığımı öğrenebilirsiniz.Bisikletin hiçbir yerinde bir sorun yoktur.Herşey tıkırındadır.Kazası vuruğu göçüğü vs. yoktur.
Komponent Listesi:
Ben bisiklet için 2500 lira istiyorum.
Ben şu an tatil için İstanbuldayım. Bisiklet ise okuduğum şehir olan Kütahyada.2 hafta sonra oraya döndüğüm zaman daha detaylı ve yakın çekim fotoğraflar da eklerim.Şimdilik elimde bu fotoğraflar var.Buyrun Fotoğraflar:
Sormak istedikleriniz ve iletişim için:
· Özel Mesaj
· Tel: 0555 684 37 48
· Msn: 13__@windowslive.com
Burak Özen
Selam arkadaşlar Merida HFS 3000 2010 model bisikletimi yeni bisiklet almayı düşündüğüm için satıyorum.Bisiklet 1 yıla yakın kullanılmasına rağmen oldukça temizdir.Maşa ve kaliperlerdeki küçük çizikler dışında bisikletin genelinde çizik yok denecek kadar azdır.Araziye belki 5 kere çıktı.O da serbest sürüş için.Hiç yarış koşmamıştır.Zaten hobi kullanıcısıyım ve sanırım oldukça az biniyorum bisiklete.
Yarış gören ve sonradan eklenen parçalar ise maşa ve frenlerdir.Ama tabi ki bu parçalar da diğer tüm parçalar gibi sorunsuzdur.Forum aracılığıyla bu zamana kadar belki 80-100 tane alışverişim olmuştur ve eski ilanlarımı inceleyerek ticaret münasebetim olan kişilerden parçaları ve bisikletleri ne kadar temiz kullandığımı öğrenebilirsiniz.Bisikletin hiçbir yerinde bir sorun yoktur.Herşey tıkırındadır.Kazası vuruğu göçüğü vs. yoktur.
Komponent Listesi:
- Kadro :Merida Matts HFS XC 3000 6061 ALU 17,5-18 inç
- Ön Amortsör : Fox F80 RL // 80 mm
- Arka Aktarıcı : Shimano XT
- Ön Aktarıcı : Shimano XT
- Vites Kolları : Shimano XT
- Ruble : Shimano XT
- Zincir : Shimano XT
- Aynakol : Shimano XT
- Orta Göbek : Shimano XT
- Fren Ön / Arka : Avid Elixir 5 White
- Fren Kolları : Avid Juicy 5
- Diskler:Alligator 160 mm 88 gram
- Arka Göbek : Mavic Crossride DISC
- Ön Göbek : Mavic Crossride DISC
- Gidon : Ritchey
- Elcik:Ritchey
- Boyun : zzyzx
- Furç Takımı : FSA
- Sele : Fizik Tundra
- Sele Borusu : Vitra 40 cm
- Jant : Mavic Crossride DISC
- Jant Telleri : Mavic Crossride DISC
- Lastik : Schwalbe Rocket Ron 2.10
- Renk : Siyah, Beyaz
- Jant Ebatı : 26"
- Vites Sayısı : 27
Ben bisiklet için 2500 lira istiyorum.
Ben şu an tatil için İstanbuldayım. Bisiklet ise okuduğum şehir olan Kütahyada.2 hafta sonra oraya döndüğüm zaman daha detaylı ve yakın çekim fotoğraflar da eklerim.Şimdilik elimde bu fotoğraflar var.Buyrun Fotoğraflar:
Sormak istedikleriniz ve iletişim için:
· Özel Mesaj
· Tel: 0555 684 37 48
· Msn: 13__@windowslive.com
Burak Özen