Scudo Sports

Merİda crossway 300-d

Huzursuz

Üye
Tepki
0
Merhaba,
Bisiklet konusunda yeniyim. İnternetten yaptığım ufak araştırmalar sonucu bana hitap eden bisikletin hibrid olduğuna karar verdim.
Meridanın ürünlerinin duruşu çok hoşuma gitti ve crossway 300d ürününü beğendim.

(link)

Acaba siz profesyonel arkadaşların görüşü nedir?
İyi bir ürün müdür?, ihtiyacı karşılar mı?, konforlu mudur?, kötü/eksik yönleri var mıdır? sorularına tavsiye arıyorum.

Teşekkür ediyorum.

Scudo
Ben pek profosyonel değilim ama Merida'nın CROSSWAY 20-V
modelini aldım geçen günlerde, benim gibi 135 kiloluk bir adamı rampalarda hiç zorlamıyor. Bu bisiklet ki benim modelin bir kaç üstü, bunun performansını tahmin edemiyorum...

Sevgilerle....

• Beğen
Tepkiler: Huzursuz
teşekkür ediyorum da tehnig yardım alaydım eidi.
:)

Ilk bisikletimde kendisi..kullandigim sure zarfinda memnun kalmistim kendisinden..
Ama kotu tecrubelerim de olmadi degil..citirti sesi vardi birturlu kesilmeyen mesela..aldigim yerdeki adam herseferinde baska bahaneler buluyordu..
Bisiklet kadar aldiginiz yerin servis hizmetide cok iyi olmali bence..kucukyalida ki tandem bisiklet yuzunden merida dan sogdum ve sattim..

• Beğen
Tepkiler: Huzursuz
@can coskun

Bende küçükyalı tandem den almayı planlıyordum :/ başka niresi var ki satış yapan İstanbul'da?

Acaba diyorum 28'' jant boyu olan 27 vites başka bir hibrid mi tecih etsem? önerisi olan var mı?

Geri