Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 ay önce aldığım bisikletimi daha profosyonel bir bisiklete geçmek için satıyorum. yeni bisikletim inşallah CORRATEC X-VERT CARBON 0.1 27,5 DAĞ BİSİKLETİ 2014 olacak.
Bisiklet sorunsuzdur sadece zincir ve dişliler yağlanması ve temizlenmesi gerek biraz bakımsız kaldılar. kadroda çok ufak çizikler vardır. Evime çok uzak olan bir yerde lastik patladı ve taksi bagajına koymak zorunda kaldım. Orada oluştu.
Orjınal lastikleri sık sık patladığı için continental marka iyi bir çift lastik aldım. 130 tl değerinde. Ayrıca orjinal lastikleri de yanında verilecektir. Kadro boyu 54 cm dır. 1,80 boyum var bana gayet rahat gelıyordu.
Bakırköy metin bisikletten alınmıştır.
Özellikler hakkında bisikletin sitesinden bilgi alabilirsiniz.
İstanbul içi elden teslim tercihimdir.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bisiklet sorunsuzdur sadece zincir ve dişliler yağlanması ve temizlenmesi gerek biraz bakımsız kaldılar. kadroda çok ufak çizikler vardır. Evime çok uzak olan bir yerde lastik patladı ve taksi bagajına koymak zorunda kaldım. Orada oluştu.
Orjınal lastikleri sık sık patladığı için continental marka iyi bir çift lastik aldım. 130 tl değerinde. Ayrıca orjinal lastikleri de yanında verilecektir. Kadro boyu 54 cm dır. 1,80 boyum var bana gayet rahat gelıyordu.
Bakırköy metin bisikletten alınmıştır.
Özellikler hakkında bisikletin sitesinden bilgi alabilirsiniz.
İstanbul içi elden teslim tercihimdir.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)