Kaldato emmi strava ile 7.9 km bisiklet sürecekti ama aralarinda bi elektriklenme olunca strava yi çay icmeye davet etti.
Oturusu kalkisi konusmasi ahahaha
@SerkanH kanka yanliz kenarlarinda bulunan gri serit on numara denk geldi haa sanki orjinal gbi oldu
@mariokaldato bir şeytan tüyü var heralde ki bu kadar insan seni seviyor. Neyse hadi hayırlı olsun, yakışmış çamurluklar. Renkler de kımıl kımıl olmuş, jan janlı bence de.
@mariokaldato ,yanılmıyorsam bu selede yaylar mevcuttu.yaylar kullanımı oldukça etkiliyor, biraz kullandım ve çıktığım yokuşu bu sele ile çıkamaz olmuştum...2 gün önce yaylarını söküp bir teli tabanındaki teşkilata bağladım ve önümüzdeki günlerde yaysız deniyeceğim-çok rahat bir seledir...
@Çağrı Öztürk tesekkur ederim abicim evet ates ediyor ama bu hafta 1 35 swalbeleri söküp yerine 1 75 chaoyang dis lastik takinca performansi ve akiciligi biraz azaldi ama konforu artti , olsun tur bisleti sonucta
@appendix usta onada bi kilit sistemi uydurayim ben en iyisi Turkiye ve dunyada tek : " Ilk kilitli yaylı sele " haha konfor onceligim bu projede o yuzden kullanmayi dusunuyorum hehhe