Scudo Sports

Mercedes Benz şehir tur bisikleti

2016-10-21_11-43-52_HDR.jpg

Sagol serkancim

Kaldato emmi strava ile 7.9 km bisiklet sürecekti ama aralarinda bi elektriklenme olunca strava yi çay icmeye davet etti.
Oturusu kalkisi konusmasi ahahaha :D

@SerkanH kanka yanliz kenarlarinda bulunan gri serit on numara denk geldi haa :D sanki orjinal gbi oldu :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Scudo
@SerkanH hahah aslinda seker beyazi idi ama @Murat Cömez baskanim buna metalik gri gider diye tavsiyede bulununca netalik gri eklemek sart oldu eheh

• Beğen
@mariokaldato bir şeytan tüyü var heralde ki bu kadar insan seni seviyor. Neyse hadi hayırlı olsun, yakışmış çamurluklar. Renkler de kımıl kımıl olmuş, jan janlı bence de.

@Anonim
Oooo farkindaysan bu senin pozitif ilk mesajin aglamak istiyorum.ehehe sagolasin reis

Simdi bumakinaya tam tur demek icin ne lazim?
Tabiki brooks sele haha onuda halletcez insallah ama brooks olmayacak tabi :)13903418_281424388901098_9047893331109413928_n.jpg

@mariokaldato ,yanılmıyorsam bu selede yaylar mevcuttu.yaylar kullanımı oldukça etkiliyor, biraz kullandım ve çıktığım yokuşu bu sele ile çıkamaz olmuştum...2 gün önce yaylarını söküp bir teli tabanındaki teşkilata bağladım ve önümüzdeki günlerde yaysız deniyeceğim-çok rahat bir seledir...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato Şimdi o makineye tam tur makinesi demek için öncelikle o makineyle tura çıkabilecek adam lazım, markete gidecek adam değil!

Not: Bir tane olumlu yorum senin ağzına da çok yüzüne de!

@Anonim
Gorende beyefendiyi kuzey afrikayi boydan boya gecti sanir halbusem singil siped bisikletleri paylasip ense yapan birisi pehhh

@appendix merhaba usta sele bu. Sendekide bundan mi acaba? Duz yolda konforludur ama degilmi yayli sonucta received_319441271766076.jpeg

• Beğen
@mariokaldato sele aynı sele... çok rahat, ama çok yaylandığı için çok güç kaybı oluyor-sıkıya gelmiyor...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Çağrı Öztürk tesekkur ederim abicim evet ates ediyor ama bu hafta 1 35 swalbeleri söküp yerine 1 75 chaoyang dis lastik takinca performansi ve akiciligi biraz azaldi ama konforu artti , olsun tur bisleti sonucta :)

@appendix usta onada bi kilit sistemi uydurayim ben en iyisi :) Turkiye ve dunyada tek : " Ilk kilitli yaylı sele " haha :D konfor onceligim bu projede o yuzden kullanmayi dusunuyorum hehhe :D

@mariokaldato

bir tur bisikleti olduğu konusunda değil de bir "tür" bisiklet olduğu konusunda hemfikiriz, günaydın!

@Anonim
Hmm yine gerginiz gunaydin kasılık adam

Anlaşıldı hemen bi sakinleştirici verelim sana IMG-20160823-WA0006.jpg

Geri