Scudo Sports

Merak Edene Salcano 255 SRD

@kustomizer

Gösterdim; üstüne çok konuşan olmadı:D
Kaçkar bisiklete iki kez gittim; her gidişimde beğendiler:D

Scudo
Bu salcano müthiş yahu sağolsun monstermania aşıladı banada:) İşe girince alıyorum bir tane nasipse.Forumda daha çok salcano'cu görürüz inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Burak AŞIK
salcano..çok güzel bir bisiklet hayırlı olsun iyi pedallamalar

@by tasiyici

Kadro hemen hemen tüm markalarda olduğu gibi Taiwan... Geri kalan kısımların tamamı Türkiye'de monte oluyor...

gerçekten güzel bir bisiklet hoş duruyo güle güle kullan kardeşim

@monstermania

kardeş hayırlı olsun..bisikletin kadrosu salcanonun sitesinde farklı görünüo sanki..ayrıca sele de öyle..yani sitedekininin aynısını göndermiyorlar sanırım..buda büyük hayal krıklığı demek bazıları için.
http://www.salcano.com/userfiles/product/4.jpg

@ender demircan

Benim için bu kadroyu göndermeleri hayal kırıklığı olurdu. Resimlerde görülen kadrolar 14" olan kadrolar. Boyut büyüdükçe geometride değişmiş, o yüzden farklı gözüküyor.

Valla monstermania Salcano bu gidişle sana bayağı bir reklam ücreti ödeyecek:D
Baksana konun ve bisikletin çok popüler olmaya başladı;)

Arif Nalbant

• Beğen
İnsanları bilgilendirebiliyorsak ne mutlu bize...
255 alırken avantajlarını dezavantajlarını bilmek benimde çok istediğim birşeydi, cesur davranıp aldım bisikleti memnunda kaldım. Salcanolar arasındada en çok adı geçen model de 255 srd bu aralar. Burdan yardım edip 255 almasına vesile olduğum birini yolda görürsem büyük ihtimalle ağlamaya başlayacağım:)

• Beğen
Tepkiler: Arif Nalbant
hayırlı olsun 303 ler 255 ler sr ler srd ler :)
bayağı olduk yahu salcano istanbul partisimi versek :p

@apron83

Sevmezsen Salcano'yu banlanırsın işte öyle:D:D:D

Bizim yeğen sınavları bitirip sonunda memlekete döndü. Ben de adamakıllı ilk kez bugün sürdüm aleti. Bir kere 751'mdeki mekanik disk frenlerle, 255srd'nin hidrolik frenler arasındaki engin fark çok belli. Aslında bu mekanik disk fren-hidrolik disk fren farkı. Ama gerçekten güzel bişeymiş hidrolik disk. Eğer şimdi bir bisiklet alacak olsam kesinlikle bu konuda hidrolik disk fren tercih üstünlüğüne sahip olurdu.

255srd'nin gidişine hayran kaldım. Bu kadar reklam yapılmasına değmiş, alan arkadaşlar çok iyi seçim yapmışlar. Salcano ismine aldanıp kötüleyenler üzerine binip bir kez daha düşünmeli kesinlikle

• Beğen
Geri