Scudo Sports

Merak Edene Salcano 255 SRD

@asortik

çok teşekkür ederim.Ayrıca monster arkımızda bu rengi seçmemde önayak olucak.Herkese teşekkürler.Bol pedallı günler dilerim

Scudo
@Arif Nalbant

Yolda bir 255 daha görmek güzel olacak şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Arif Nalbant
@monstermania

demişsin fakat iç lastikle geliyor konusunu anlayamadım.Tubeless lastiklerde iç lastik oluyormuydu ? Benim bildiğim Tubeless lastiklerde iç lastik yokdur.Biraz beni aydınlatırmısın :eek:

@Arif Nalbant

Tubeless lastikler uygun jant takımı olduğunda iç lastiksiz kullanılabiliyor, fakat 255 in üzerinde gelen jant takımı tubeless uyumlu olmadığı için tubeless lastikleri iç lastikle kullanmak zorunda kalıyoruz

• Beğen
@monstermania

Çok kötü yahu böyle olması :( Uygun jant takımını kendimiz edincez desene:rolleyes:

@monstermania

Böyle bir paradoks oldugunu bilmiyordum açıkcası:D öğrenmiş oldum ama bisikletin çok güzel özellikle Salcona güzel bir gelişme yaparak bisikletseverlerin kalplerinde yer edindi :) İyi günlerde tozu dumana kat!

• Beğen
Tepkiler: Burak AŞIK
@Arif Nalbant

Kötü bir durum yok açıkçası. Eğer dilerseniz üzerindeki lastikleri aldığınız gibi çıkarıp çok güzel fiyatlara satıp farklı bir model alabilirsiniz. Satmak istemezsenizde durabilir çünkü tartımlar sonucu tubeless olmayana lastiklerin ağırlığına yaklaştığı, tubeless bir lastiğe göre gayet hafif bir lastik olduğunu tartımlar sonucu kanıtlayanlar var:)

• Beğen
merhaba dostum öncelikle bisikletin hayırlı olsn.
bnde salcano ng 255 srd alcam fakat eskişehirde esbike diye biryer var orası nasıl yarışlar fln düzenliyormuş doğrusu bu işi ilerletmek istiyorum bu yüzden soruyorum değerli yorumlarınız için teşekkürler

bu salcano cok kosuma gitti valla
güle güle kullan kazasız belasız surusler

@Berkan KILIÇ

Esbike'a gidersen orda Gökay'ı bularak hangi yoldan gideceğin konusunda yardım alabilirsin. Yarışlar düzenledikleri doğrudur. Yazın yine organizasyonlar düzenleyeceklerdir. Dükkanıda merak ediyorsan Yunuskent'in altında kalan sevgi yolunun bir alt caddesinde otogar yönünde sağ tarafta...Dışında kocaman ESBİKE yazıyor zaten

@monstermania

Tubeless lastiklerin bence en büyük avantajı iç lastikli lastiklere göre daha zor patlamalarıdır(forumumuzdan anladığım kadarıyla).Salcano'nun neden tubeless lastik kullanıpta uygun jant takımını kullanmadığını anlamış değilim:boese157: .Hoş en pahalı mtb modelindede bu kavram geçerli sanırım.

NG 101 SD (link)
NG 255 SRD (link)

Bence Salcano yetkilileri bu durumu açıklamalı.Çünkü lastiklere bakılınca tubeless olduğunu anlıyor ve jant uyumunu felan araştıramıyoruz.Burda monstermania adlı arkadaşımız sağolsun bizleri bilgilendirmeseydi ürünü satın aldıktan sonramı farkedecektik:eek:

@Arif Nalbant

Bu durumun tek açıklaması Tubeless jant setlerinin fiyatları. Kullanılan lastik ve tubeless jant seti koymaya kalksalar fiyat ciddi oranda artardı. Bence bu olayı Salcano'nun lastik konusunda yaptığı bir kıyak olarak nitelendirmek daha mantıklı olur. Başka bir bisiklet alsanız üzerinde tubeless lastiği görmeniz pek mümkün değil o fiyat aralığında. İsterseniz para verip tubeless set alırsınız isterseniz de lastiği hemen çıkarıp satarak biraz daha hafif tubeless olmayan bir set alabilirsiniz. Durumun böyle olması ilginç gerçekten ama Hutchinson lastiklerin birçok insanı çekeceği gerçeğide gayet açık. Kesinlikle reklam için kullanmak istemişler, işede yaramış bence...

• Beğen
Peki bu tubeless jant setli ve lastikli bisikletler ne kadardan baslıyor?Çok uçuk bir rakamsa tubeless sevdamız başka bir bahara kalıcak:)

@Arif Nalbant

(link)

Bu bir örnek. Çift jant alıp sizin telleriniz ve göbeklerinizi ekleseniz bile çok ucuz ekipmanlar değil. Daha ucuzunu bulabilirsiniz belki tam bilmiyorum ama ucuz değil maalesef. En azından benim için değil

• Beğen
Peki tubeless lastik için bu fiyat değermi?Af buyurun sizede cok fazla soru soruyorum.Hiç sıkılmadan cevapladığınız için çok teşekkürler ediyorum.

@Arif Nalbant

Önemli değil. Tabiki cevaplandıracağız, forum paylaşım ortamı sonuçta...

O kadar paraya değermi derseniz;
Eğer ağırlık sizin için önemliyse, yarışlara katılmayı düşünüyorsanız iç lastik kullanmayarak ağırlıktan tasarruf edeceğiniz için verilebilir.Hobi kullanıcısı olarak kullanırım, para harcamak istemiyorum derseniz o zaman gereksiz. Tubeless setin size kazandıracağı şey daha hafif tekerlek setidir. Rijitlik gibi unsurları tubeless olmayan setlerle de yakalamanız gayet mümkün.

Geri