Scudo Sports

Merak Edene Salcano 255 SRD

Scudo
Keşke 303srd'nin üstüne 200lira fazla verip bunu alsaydım diye yakınıyorum şu anda :)

@deep

Evet nooldu? ne demek istediğinizi açarsanız...

@hakkem

...Tamam açalım bakalım...kırıcı ve olumsuz olmaması için gayret göstericem...

1-Salcano kullanan bir sürü insan var...
2-Altın semer lafınıza gelince, argo olduğuna ve forumlarda yeri olmadığına inanıyorm.(daha olumlu bir şekilde yorum yazabilme yeteneğinizinde olduğuna inanıyorum...) Beğenmedim kardeşim, salcano işi bilmiyor..vb...
3-
4-
5-
6-
7-
....
....
....
,...
....
Bu liste uzar......Yazdıklarınıza saygı duyarım,belli bir olgunlukta olduğu sürece...Unutmayalamki bu web sitesine, sizin yaşınızdan küçük çok kişi üye...Yani doğru örnek olabime adına daha net ve doğru cümleler LÜTFEN.

Böyle bir forum ortamında İnsanların, insanlıkları, yaşları ve kişilikleri ile ilgili rencide edici salakça yorumlar yapmayacak yaştayım çok şükür.
Gürkan ve deep şahsiyetimle ilgili yazdığınız cümleleri de yaşınıza verip konuyu kapatıyorum uzatmayın.

@hakkem

Cümlenin sahibi Mevlana dır üzerinize alınmayın ben de sizin gibi bir Ata sözü kullanmak istedim sadece.

İnsanların doğum tarihleri beni pek ilgilendirmez, karşımdaki insan benimle tartışacak olgunlukta mı ona bakarım, size de tavsiye ederim. Yıllar boşa geçmiş olmasın.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Ritchey
@hakkem

...O zaman yazdığınız şeyi yeniden hatırlatıyım...

Özür dilemeniz, yeterli olucaktır sanıyorum...Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
Benim hatam başlığın bisikletlerimizin fotoğrafları bölümü olduğunu farketmememdir, ben bu başlığı gördüğümde salcanonun bu modeliyle ilgili bir başlık sandım ve bu bisikletin bana çağrıştırdığını forumla paylaştım. o yüzden konuyu açan monstermania arkadaşımı kırmış olabileceğimden en başından beri üzgünüm zaten ve bu paylaşımı onun konusunun başlığı altında yaptığım için ondan özür diliyorum.

sevgili deep ve gürkan yazdıklarınızın beni oldukça germesine, kırmasına, üzmesine rağmen sizden özür beklemiyorum, çünkü yazdıklarımı anlamaktan ziyade laf yetiştirme derdinde olduğunuzu görüyorum, hatanızın farkına varmanızı beklemiyorum.

@hakkem

Öncelikle durumu bu şekilde davranarak sonlandırdığınız için ben teşekkür ederim. Beni birazda olsa kırdığınız bir gerçek ama görüşlere saygım var, ayrıca benden büyük bi abimle yorumunu beğenmesemde laf dalaşına girmek bana yakışmazdı. Diğer arkadaşlarımızında takıldığı şey kesinlikle sizin yaşınızda bir abimizin bu şekilde yorum yapması. Her ne kadar beğenmesenizde bisikleti, bende diğer arkadaşlarımında bahsettiği şekilde yorum beklerdim.Kimsenin kimseye zorla bisiklet beğendirme gibi bir derdi yok. Herkes kendi bütçesine göre onu en çok mutlu eden bisikleti alıyor,mühim olanda bu zaten.Bu yüzden diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Konunun tatlıya bağlanması güzel oldu.

@hakkem

Rica ediyorum daha fazla insanları iğnelemekten vazgeçin. Madem yaş yaş diye bu kadar diretiyorsunuz biraz yaşınızın olgunluğunda davranın , sizden ne diye özür dilememi bekliyebilirsiniz ki anlayabilmiş değilim. Asıl size hatanızı farkettirdiğimiz için teşekkür etmeniz gerekir. Neyse ben de sizden bu davranışı beklemiyorum açıkçası.

Ben sizin şahsınıza herhangi bir hakaret etmedim, etmem de. Şahsiyetinizle hiçbir problemim olmaz, olamaz ne tanırım sizi ne de görmüşlüğüm var. Siz bir arkadaşımızın aldığı bisiklete istemeden de olsa kötü sözler söyleyerek rencide ettiniz, ben de önemli olanın bisikletin "eşşek olup olmaması" olmadığını büyük bir düşünürün sözüyle açıkladım. Niye bu kadar gerdi sizi bu? Bir kelimeye odaklanıp, bu şekilde gardınızı alan biriyseniz zaten sizinle sığ tartışmalardan öteye gitmenin imkanı yoktur.

Zaten bir önceki mesajınızın içinde kullandığınız hakareti yok sayarak gerekli büyüklüğü ve iyi niyeti gösterdim size daha fazla "astar" aramayın lütfen.

Saygılarımla.

Gürkan kardeşim tamam, böyle yazı dili ortamlar yanlış anlamaya müsaittir, bazen başkalarına olan kızgınlıklarımızı birbirimize yansıtabiliyoruz, olur böyle şeyler, senide gerdiysem kendi adıma özür diliyorum, konuyu takip edipte rahatsız olan arkadaşlardanda özür diliyorum

Fiyatını tam hakeden bir bisiklet.Fakat şu gözüme takıldı Hepsiburada'dan felan bakıyorum aldığın kadro renginde değil ve temsili resimdeki siyah.Renk seceneğimiz varmı? Bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum bu modelide.

@Arif Nalbant

Hepsiburada.com sitesinde gördüğünüz bisiklet bu bisiklettir. Fotoğraftan kaynaklanan bir yanılma söz konusu. Bunun yanında renk seçeneği şansınızda tabiki var. Eğer isterseniz siyah-turkuaz olarakta tercih edebiliyorsunuz. Sipariş verirken kadro boyu ve renk seçme şansınız olmadığı için, sipariş verdikten sonra sipariş numaranız ile birlikte hb müşteri hizmetlerini ararsanız size yardımcı olurlar..

• Beğen
Tepkiler: asortik
Bisikletinizi iyi günlerde kullanın. :)

Renk ve kadro boyu meselesine gelince, hepsiburada ve ya Salcano’yu arayarak bunu halledebilirler. Çünkü ürün yine Salcano merkezden yollanıyor. Ben Salcano ile halletmiştim.

• Beğen
Tepkiler: Arif Nalbant
Geri