O osman ulubaş Üye Kayıt 20 Eylül 2009 Mesaj 25 Tepki 4 Şehir kayseri 18 Ekim 2009 #1 iyi akşamalar benim bisiklet sedona 711 d 24 vites mekenik disk.ben bu bisiklete 27 vites slx vites kolu alacağım ve ayrıca slx fren kolu almayı düşünüyorum ama slx fren kolu mekanik disk e takılabilirmi.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
iyi akşamalar benim bisiklet sedona 711 d 24 vites mekenik disk.ben bu bisiklete 27 vites slx vites kolu alacağım ve ayrıca slx fren kolu almayı düşünüyorum ama slx fren kolu mekanik disk e takılabilirmi.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Atahan Akıllı Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mayıs 2007 Mesaj 1.073 Tepki 637 Şehir Antalya merkez-Karabük safranbolu 18 Ekim 2009 #2 slx fren kolu v-brake se olur. eğer hidrolik koluysa olmaz. dediğim gibiyse rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tepkiler: osman ulubaş
slx fren kolu v-brake se olur. eğer hidrolik koluysa olmaz. dediğim gibiyse rahatlıkla kullanabilirsiniz.
M müjdat dede Forum Bağımlısı Kayıt 14 Eylül 2009 Mesaj 698 Tepki 415 Şehir İSTANBUL/ÇEKMEKÖY Bisiklet Giant 24 Ekim 2009 #3 @osman ulubaş hidrolik fren kolu olmazsa eğer takılabilir her hangibir sorun çıkarmaz olur yani Tepkiler: osman ulubaş