Scudo Sports

Md fren kaliperi önerisi

İhsnn_zyvl

Forum Demirbaşı
Tepki
196
İsim
İhsan
Bisiklet
Salcano
Merhaba yeni aldığım cyclocross bisikletimle gelen md freni hiç beğenmedim ayar tutmuyo ve sıkması çok zor bu yüzden sağlam bi md kaliper ya da kendinden hidrolikli kaliper arıyorum makul fiyatta önerileriniz nedir?

Scudo
Fiyatı nedir acaba onun?

Max 100 tl arıyorum

Shimano Mekanik BR-R317

Shimano br-m 575 hidrolik fren kaliperi delta bisiklette 65 TL

Peki çok fark edermi buna göre performansı yüksek midir? Bi de 2li fiyatı değil mi bu?

Hidrolik disk fren mekanik disk frene gore performansı daha yüksektir. Çünku mekanik tek taraftan diske baskı uygular hidrolik ise cift taraftan baskı uygular
Herhalde 1 tanesi 65 TL
Ama hidrolik hortumu ve yağı vermez herhalde çünkü shimano mineral yağ 40,50 falan
Yanı hidrolik istiyorsan en az 250 ayiricaksin

Yada sanalpazar.com da shimano br-m 395 hidrolik fren seti var 180 TL takımı onu alabilirsiniz

Ya ama şöyle bişey var benim bisiklet drop bar o yüzden hidrolik uyumlu değil fren kolu o yüzden ya mekanik disk alcam ya da kendinden hidrolikli kaliper ama sanırım bi süre bu beni idare eder

@İhsnn_zyvl
Zaten bütün seti veriyor disk,kaliper,fren kolu falan

Tamam da o freni takamam bisiklete sti hem fren hem vites kolu benimki başka fren kolu takamam

Yol bisikleti yanı

Bisikletin marka model ne?

@İhsnn_zyvl
Bu model hep mekanik midir yoksa hidrolik versiyonu da var mıdır?

@Bianchi tdl 1300
Hocam 40-50 ₺ fren hidroliği için çok pahalı değil mi? 13.5 liraya dot 5,1 mobil marka 0,5 litre fren hidrolik yağı var: (link) 50 liralık shimanonun içinden kaç ml yağ çıkıyor bari?

Geri