Scudo Sports

Mclaren Bikes UK Carbon MTB 7415 gram

Scudo
Tek kelime ile kusursuz. Belki karşılaşırız sahilde. İyi günlerde kullanın

Soranlar icin:

Jantlar Mavic X517 : 395 gram
Jant Telleri: Sapim Superspokes 32 tanesi 116 gram
On gobek: 116 gram Arka Gobek:265 gram
Gobekler: Circus Monkey Marka: American Classic Gobeklerin OEM ureticisi
İc gobekler saglamlik ve hafiflik icin seramik rulmanlarla modifiye edildi

• Beğen
Tepkiler: Halitkin
bisikletin fotolarına bile 1 saat baktım. yolda görsem nefes alamam. herhalde her gören çocuk kaç para abi diye soruyordur. böyle bir şeyi asla unutmam. kazasız belasız kulan inşallah. MAŞALLAH

Yapilan degisikliklerden sonra yeni kilo 7125 gram:

http://a1109.hizliresim.com/11/9/15/19810.jpg

Yeni resimleri ekleyecegim.

Sele 94 gramlik olan yerine 64 gramlik ve daha esnek AX-Lightness ile degistirildi. Ustune lazerle McLaren kazindi. Islemden sonra 61 gram oldu.

Orta gobek 2011 Shimano XTR cikarildi, Aerozine gobek takildi.

XTR krank yaprak baglanti vidalari titanyum ile degistirildi.

Pedal baglanti spindle altin sarisi ve yeni teknoloji titanyum spindle ile degisitirldi.

Fren kadroya baglanti vidalari, kadro ve amortisor pivotlari, tum baglanti somunlari ve civatalari, kablo tutuculari titanyum oldu.

Tum kablo setleri karbon jagwire ile degistirildi. Ic kablolar ise Alligator Teflon oldu.

Vites kollarindaki tum vidalar titanyum oldu.

Furc takimi degistirildi. Dis kapak Token ile degistirildi. Ic yataklar titanyum toplu rulmanlar ile degistirildi.

Gidon bogazi f99 ile 90mm ile degistirildi. Baglanti saglayan 6 vida titanyum ile degistirildi. Karbon baglanti notlarinda karbon baglanti jelleri kullanildi.

Gidon 89 gramlik Mortop ile degistirildi.

Arka vitesi kadroya baglayan kadro kulagi kalibi cikartilip titanyum ile degisitirldi.

Bikmadan usanmadan calismalari icin, Kadikoy Bisiklet Evi ve Hakki Ozen'e tesekkur ederim.

Çok güzel bir bisiklet. Bu kadar çalışmanın üzerine herhalde o bisiklete binemez başköşeye asardım.

Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: bozokaydin
Bisikletınızı kazasız belasız kullanmanızı dılerım.Maşa koruyucu dıkkatı cektı gerçekten güzelmiş bende resımlerı gorene kadar bır tek bende kırmızı maşa koruyucusu var sanardım :D

Geri