Scudo Sports

Mazgala takılıp takla attım

tar-kutay

Üye
Tepki
46
İsim
mustafa kutay
bugün arkadaşım almanya'ya dönecekti son bi kez bisiklet binelim dedi tmm dedim .Sonra bi alışveriş merkezine ugradık bisikletleri alt kattaki garaja soktuk daha sonra çıkarken garajın girişindeki mazgallara bisikletimin ön tekeri girdi (mazgalları görmüştüm kenarından geçeyim derken yanlışlıkla girdim ,dar bi alandı ) daha sonra takla atıp düştüm.
yol bisikleti kullanıyordum bisikletin gidonu deve kuşu misalı öne gitti ben vites kolları için yanarken arka tekerin yaypaladığını farkettim :( nasıl olduğunu da anlamadım arka tekere bişey olmamıştı oysa ki.
bisikleti aldığım dükkan yakınlardaydı hemen arkadaşla oraya gittim cumartesiye kadar bisiklet bakımda kalacak.bende bişey yok :).
umarım bisiklettede başka bir sorun yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Scudo
Geçmiş olsun, nerede olursanız olun gözleriniz bisiklet üzerindeyken daima yolda olmalı.

• Beğen
Tepkiler: tar-kutay
Geçmiş olsun

Bence mazgalin üretim hatası da var. ABD de felan olsa dava etsen kazanırsın. Bayağı bir tazminat alırsın. Yolun akışına paralel neden mazgal yaparlar ki.

Böyle yerlerden geçerken mazgalı dikey geçmemek lazım. O bile tehelike arz edebilir.

Lenovo K50a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tar-kutay geçmiş olsun öncelikle, bende geçen yıl aynı sebepten elimi kırmıştım. İyi sizde bir şey yok, bisiklet yapılır. Malesef ülkemizde bazı şeyler plansız yapıldığı için bu tür kazalar başımıza gelebiliyor. Dikkatli olmak lazım.

Önceki yıllar da ciddi bi bisiklet kazası geçirmiştim. Travmadan sonra bir iki ay bisiklete binememiştim. ilk sürüşümde "ha şimdi kaza yapacağım ha şimdi" derken o gece milletin ortasında mazgallara girdim. :( Hırçın bir boğanın adamı atması gibi beni de attı bu bisiklet. Çok moral bozucuydu. İnsan biraz bisikletten soğumuyor değil. Geçmiş olsun. Takla atın ama takmayın.

hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

Ben 2.25 lastiklerle bile rahat hissedemiyorum şehir içinde. Geçmiş olsun

geçmiş olsun az masraflı olsun inşallah

• Beğen
Cok gecmis olsun alin bi mtb kafaniz rahat etsin. Memleketin genel konsepti hiza hic uygun degil

Çok geçmiş olsun hem mtb hem şehir kullanan birisi olarak şehire binerken çok daha tedirgin kullanıyorum ... :confused:

• Beğen
Yola dikey bir mazgaldan geçerken iki deliğin arasından geçmek yerine, direksiyonu hafif kırarak mazgaldan çapraz geçmek daha sağlıklı. Geçmiş olsun :okyrm:

Geri